2777
2789
عنوان

بعصی دخترا چه نترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 66 پست
آره اما امروزه اون حس پر کشیده و حجب و حیا خیلی کم شده چه از طرف مونث چه مذکر

چون روابط صرفا از روی ارضای شهوت هست نه دوست داشتن 

برای همین وقتی شهوت تموم میشه دیگه عشقو محبتشون تموم میشه و کات

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

درسته یه حسی هست که انگار خدا تویه وجود آدم نسبت به اون شخص قرار میده

جدی میگی؟؟؟ 

چه جالب کنجکاو شدم بدونم 

میشه بیشتر از حس و حالت بگی که چطوری بود

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون روابط صرفا از روی ارضای شهوت هست نه دوست داشتن برای همین وقتی شهوت تموم میشه دیگه عشقو محبتشون ت ...

آره ، اگه دقت کنی عشقای جدید به طلاق کشیده میشه و کات میکنن چون همون قسمت .... براشون هیجان انگیزه  بعد از سه چهار بار انجام دادنش دو طرف متوجه میشن که اصلا برای زندگی مناسب نیستن و مسئولیت پذیر نیستند

ربطی به دل و جرئت نداره به نظرم منم تا حالا وارده رابطه نشدم عقیدمم اینه که هر موقع وقتش برسه خوده خ ...

ماشاالله چه طرز فکر قشنگی

منم مث شما فک میکردم

با وجود این که خیلی از اطرافیان میگفتن باید به خودت برسی و تو جمعا و مهمونیا و بیرون باشی تا دیده بشی

میگفتم اگه خدا برام در نظر گرفته دیگه نیاز به این کارا نیست

به موقع اش از جایی که فک نمیکردم پیداش شد

الانم خداروشکر دوتا فرشته کوچولو دارم

جدی میگی؟؟؟ چه جالب کنجکاو شدم بدونم میشه بیشتر از حس و حالت بگی که چطوری بود

اره به خدا 

ببین من قبل همسرم هیچ دوست پسری نداشتم و حتی به پسرا فامیل هم سلام علیک نمیکردم خیلی هم دختر خشکی بودم از مردا هم متنفر بودم

ولی وقتی با همسرم آشنا شدم انگار همه ی اون قفل ها واسم شکسته شد از ته دلم بهش اعتماد داشتم به خودش به حرفاش با اینکه ۲ سالو ۶ ماه دوست بودیم هیچ وقت به این فکر نمیکردم بخواد بپیچونتم یا دست همو میگرفتیم بغلش میکردم و از اینکه یه روز ازدواج میکنیم مطمئن بودم 

عین یه پدر بود واسم

اره به خدا ببین من قبل همسرم هیچ دوست پسری نداشتم و حتی به پسرا فامیل هم سلام علیک نمیکردم خیلی هم د ...

ای جانمممممم

چقد قشنگ 

ماشالله، چشم بد دور باشع

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
آره ، اگه دقت کنی عشقای جدید به طلاق کشیده میشه و کات میکنن چون همون قسمت .... براشون هیجان انگیزه ...

درسته

وقتی دو نفر عاشق میشن اصلا در آغاز شهوتی بینشون نیست اول دوستی و محبت و عشق شکل میگیره در آخر شهوت هست 

ولی اکثریت اول شهوت رو به وجود میارن این روزا

ماشاالله چه طرز فکر قشنگیمنم مث شما فک میکردمبا وجود این که خیلی از اطرافیان میگفتن باید به خودت برس ...

ممنونم از تعریفتون 🌹

اتفاقا بعضی از آدمای اطرافم همین حرفایی که به شما میزنن رو به منم میگن 

ولی با حرفی که شما به من گفتید خیالم راحت تر شد 

پس موقعه ی منم که برسه خوده خدا برام می‌فرسته 

درستهوقتی دو نفر عاشق میشن اصلا در آغاز شهوتی بینشون نیست اول دوستی و محبت و عشق شکل میگیره در آخر ش ...

ولی اون دو نفری که عاشق میشن باید اینقدرررر خودشون رو از گزند اطرافیان مراقبت کنند که خدایی نکرده کسی از سر حسادت به طرف مقابلش نزدیک نشه 

ولی اون دو نفری که عاشق میشن باید اینقدرررر خودشون رو از گزند اطرافیان مراقبت کنند که خدایی نکرده کس ...

کلا باید مراقب رابطه بود 

چه از نزدیک شدن اطرافیان 

چه از گزند حرفاشون

عووو چه حرفا که میشنوی...

کاری به اونایی میرن سفر ندارم دیگ یه دیت ساده توی کافه مگ دل و جرئت میخوادقرار نیست با هرکسی میری دی ...

اره کم کم ترس ادم میریزه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡