2777
2789
عنوان

بعصی دخترا چه نترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 66 پست

اون دختر نیست زنه 

اب از سرش گذشته

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار اونها خوبه 

نه این حد از ترس یا بهتره بگم وحشت شما. عملا مرد گریز شدی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اونا نترس نیستن ، اونا اعتماد کاذب دارن

عجبببب ، برای دل داری دادن یه نفر اعتماد به نفس بقیه رو زیر سوال نبر ، اعتماد به نفس کاذب تا سر کوچه جواب میده نه سر قرار و کافه و.رستوران و.......

سالم زندگی کردن کار هر کسی نیست عزیز من.😉

همین به اندازه کافی جسارت می خواد که نخوای به هر چیز بی ارزش و زودگذری تن بدی.

من بهش میگم زندگی هدفمند😁🤷‍♀️ 

البته ممکنه با این شرایط تا مدت ها تنها بمونیم که فدای سرمون.بهتر😂❤️‍🩹

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
چون شما میدونستی که عمیقاً میخوادت اکثر روابط امروزی بر پایه هوس هستش

اره شاید 

ولی کلا آدم شخص مورد نظرشو که میبینه انگار صد ساله اونو میشناسه و اعتماده هست

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اره شاید ولی کلا آدم شخص مورد نظرشو که میبینه انگار صد ساله اونو میشناسه و اعتماده هست

دقیقااااااا دقیقاااا چقدر فشنگ گفتی ابجی چقدر زیبا ،

آدم وقتی کسی که در سرنوشتش براش انتخاب شده اون رو حس می‌کنه بدون نیاز به لمس کردن یا کار خاصی

دقیقااااااا دقیقاااا چقدر فشنگ گفتی ابجی چقدر زیبا ،آدم وقتی کسی که در سرنوشتش براش انتخاب شده اون ر ...

درسته یه حسی هست که انگار خدا تویه وجود آدم نسبت به اون شخص قرار میده

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️