2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 88 پست
مشکل اینه سه تاشو دوست دارمبخاطر همین نظر سنجی گذاشتم

تو تایپیک های قبلی ت دیدم یه نظر سنجی دیگه بود من از اون اسما بیشتر خوشم اومد حسین وحسنا بیشر بهم میاد مثلا تا حنانه و حسین حسنا هم خیلی قشنگه 

🪷اللهم عجل لولیک الفرج 🪷   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تایپیک های قبلی ت دیدم یه نظر سنجی دیگه بود من از اون اسما بیشتر خوشم اومد حسین وحسنا بیشر بهم می ...

یه ریحانه و حسین داریم

برای سومی:حنانه-محیا-زینب؟

حسنا رو امشب حذف کردیم گفتیم هی کمش کنیم به نتیجه برسیم🤦🏻‍♀️

من هر شب سوال میپرسم به نتیجه نمیرسمچجوری حنان صفت خداستحنانه (مونث) میشه ناله کننده؟

عزیزم حنانه لقب ستونی بود که پیامبر بهش تکیه می‌کردن، بعد وقتی که براشون یک منبر ساختن، اون ستون به خاطر این‌که پیامبر قصد داشتن ترکش کنن به ناله دراومد و پیامبر بهش نظر لطف پیدا کردن.

ناله کننده‌ بودنش هم چیز مثبتیه طبق این روایت. 

و این‌که 

حنانه

محیا

زینب

یه ریحانه و حسین داریمبرای سومی:حنانه-محیا-زینب؟حسنا رو امشب حذف کردیم گفتیم هی کمش کنیم به نتیجه بر ...

آهان خوب پس به ریحانه حنانه بیشتر میاد دوتا خواهر اینجوری قشنگ تره 

🪷اللهم عجل لولیک الفرج 🪷   
قشنگن من نگفتم زشتن گفتم مذهبی نیستن

تو قرآن اومدن مذهبی نمیشن؟

حنان هم گویا میشه بسیار بخشنده که از صفات خداست

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

بعدش کدوم

محیا و زینب 

درکل من خودم زینب رو بیشتر دوست دارم ولی محیا خوش آوا تره

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عزیزم حنانه لقب ستونی بود که پیامبر بهش تکیه می‌کردن، بعد وقتی که براشون یک منبر ساختن، اون ستون به ...

آخیش چقدر خوب توضیح دادین🙏🏻

واقعا مونده بودم حذفی بعدی این باشه بخاطر معنیش

خو‌دمم شک داشتم سایتا درست نمینویسن معمولا

مثلا حلما کجا لقب حضرت زینب بود که یه دفعه ظهور کرد

آهان خوب پس به ریحانه حنانه بیشتر میاد دوتا خواهر اینجوری قشنگ تره

من اسماشونو نگفتم که فقط جنبه ی ست بودن نداشته باشه

انگار بچه ی اوله بهترینو انتخاب کنم

تو قرآن اومدن مذهبی نمیشن؟حنان هم گویا میشه بسیار بخشنده که از صفات خداست

من یه جا خوندم حنانه یعنی بسیار ناله کننده خدا چرا باید ناله کنه؟ 

تو قرآن اگه اومدن نمیدونم از سایت پرسش و پاسخ مذهبی سوال شه بهتره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏