2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 88 پست
عربی انمحیا یعنی زندگیحنانه یعنی بخشنده اگه اشتباه نکنم

من یه جا خوندم حنانه زیاد ناله کننده معنی میده 

هر اسم عربی که مذهبی نیست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من خودم چون زینبم اول زینب😂ولی استارتر اگه مذهبی میزاری حورا و نورا ام قشنگن چون تو اسمات ح داری ...

ایول اسمتون زیباست

نورا خیلی زیاده جدیدا،حورا هم خیلی قابلیت مسخره کردن داره متاسفانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان اینم حرفیه با بدبختی به اینا رسیدم مذهبی نباشه میزارم آناستازیاای خدا🥲🥲چقدر سخته

اره اسمای مذهبی واقعا قشنگن

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

من هر شب سوال میپرسم به نتیجه نمیرسمچجوری حنان صفت خداستحنانه (مونث) میشه ناله کننده؟

منم نمیدونم حتی صفت خدا هست یا نه؟ از سایت پرسش و پاسخ مذهبی سوال کن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از القاب نیست؟

فکر نمیکنم باشه اگه واقعا زیاد ناله کننده معنی بده 

چرا یا حنان و یا منان نمیدونم تو کدوم دعا هست

یادم نمیاد 

از سایت پرسش و پاسخ مذهبی بپرس

من یه جا خوندم حنانه زیاد ناله کننده معنی میده هر اسم عربی که مذهبی نیست

فلسفیش نکن دیگه🙃

قشنگن خدایی اسمای عربی😅

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

زینب بععدد محیا البته از نظر من شاید شما محیا رو بیشتر دوست داشته باشی اصل مادره که زحمت میکشه اسم ...

مشکل اینه سه تاشو دوست دارم

بخاطر همین نظر سنجی گذاشتم

فلسفیش نکن دیگه🙃قشنگن خدایی اسمای عربی😅

قشنگن من نگفتم زشتن گفتم مذهبی نیستن