2777
2789

ما بعد ۸ سال تصمیم گرفتیم ی بچه دیگه بیاریم بچه اولمون دختر بود منو شوهرم عاشقشیم برا بچه دوم شوهرم دوست داشت پسر باشه از همون اول گفت بریم ای وی اف من قبول نکردم گفتم نمیخام تو کار خدا دست ببرم هر چی داد شکر فقط رژیم غذایی گرفتیم و اقدایم کردیم دومین بچمم دختر شد این دخترمم جون منو باباشه ولی پشیمونم اخه شوهرم داره میگه باید سومی روهم بیاریم ته دلش پسرمم دوست داره اخه کی تو این زمونه سه تا بچه میاره از نظر من دوتاهم زیاده چ برسه سه تا اکر همون دومی رو ای وی اف میکردم الان این دغدغه رو نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه سومی رو درخواست میکنه پس حتما میتونه از پس مخارجش دربیاد، شوهر من همین اولی رم ادا درمیاره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من عاشق دختر بودم و حسرت دختر دارمچون خواهر ندارم و بسیار تنهامولی عمرا به سومی قکز کنم به شوهر محت ...

بهش گفتم حتی با تندی ولی میگه شرایطو برات جور میکنم 

خب اگه سومی رو درخواست میکنه پس حتما میتونه از پس مخارجش دربیاد، شوهر من همین اولی رم ادا درمیاره

خدایش برا این دوتا تا حالا کم نذاشته از خودش میزنه برا بچها ولی اخه س تا بچه زیاده

مرد جماعت همینه 

من عاشق دختر بودم وقتی فهمیدم باردارم گفتم خدایا به دل شوهرم نگاه کن بهش پسر بده ، رفتم ان تی گفت دختر  خون خونمو داشت میخورد با اینکه خودم فکر میکردم پسر ،  اونم برای اینکه دل منو نشکنه گفت فرقی نداره هر چی باشه جنسیتش 

بعد میخندید میگفت انقدر میاریم تا پسر بشه ...

خلاصه  خدا خواست و بچه پسر شد من که عاشقشم 

هنوز بچم یک ماهش نشده بود که اقا گفت ولی اخه هیچی دختر بچه نمیشه لوس بازیاش و شیرین زبونیاش و ...   برای بعدی اقدام کنیم ای وی اف کنیم دختر بشه جفتمون جور میشه 

گفتم برو دنبال بازیت بابا 😂 نه این همه هورمون و قرص و دارو میزنم به بدنم  نه جون و توانایی زایمان و تربیت یه بچه دیگه دارم   همینو به ثمر برسونیم کلاهمونو بندازیم بالا