2777
2789
عنوان

پشیمونم از اینکه گفتم هر چی خدا بخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 27 پست
مشکل من بودن س تا بچه تو خونست میگم زیاده

اگه شرایطشو. مالی. روحی. داری بیار

سنت خوبه برای سومی

من ۳۲ اولیو اوردم دوسال بعدش دومی ک دوتاشم دخترن

همسر منم پسر دوست داشت

الان ۴۰ سالمه 

اگر سنم کم بود شاید ی پسر براش میوردم

راستش من به شرایط تو غبطه میخورم، 35سالمه شوهرمم45،بچه نداریم، از خدام بود شوهرم بچه دوست باشه ولی اصلا فرقی براش نداره، اونقدی که به خونه بزرگ و ماشین بهتر فکر میکنه اصلا به بچه آوردن فکر نمیکنه.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایطشو. مالی. روحی. داری بیارسنت خوبه برای سومیمن ۳۲ اولیو اوردم دوسال بعدش دومی ک دوتاشم دخترن ...

بیار مامانم منو چهل سالگیش آورده🥲😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
راستش من به شرایط تو غبطه میخورم، 35سالمه شوهرمم45،بچه نداریم، از خدام بود شوهرم بچه دوست باشه ولی ا ...

عهه چقدر شبیه همیم

همسر منم اصلا بچه نمیخواد فقط فکر پوله 

وضع مالیشم خوبه اما روز به روز حریص تر میشه فلان ماشین فلان مسافرت فلان چیز 😑😑

عهه چقدر شبیه همیمهمسر منم اصلا بچه نمیخواد فقط فکر پوله وضع مالیشم خوبه اما روز به روز حریص تر میشه ...

دقیقا شوهر منم همینه😂

منم گاهی وقتا فک میکنم شاید خدا برا منم راحتی و آسایش خواسته😂

البته دوتا بارداری ناموفق داشتم.. 

راستش من به شرایط تو غبطه میخورم، 35سالمه شوهرمم45،بچه نداریم، از خدام بود شوهرم بچه دوست باشه ولی ا ...

ی بچه رو بیار حتما چون بعدا پشیمون میشی ب شوهرت بگو مال و منالت وارث میخاد 

ی بچه رو بیار حتما چون بعدا پشیمون میشی ب شوهرت بگو مال و منالت وارث میخاد

دقیقا🥲

من همون بارداری رو هم نداشتم🤦انقد ک مواظبه بچه دار نشه

الهی🥲🥲نه این گاهی وقتا همکاری میکنه! ولی من دیگه واقعیتش موندم بعد از این سن و با این اوضاع کشور بچه بیارم یانه

الهی🥲🥲نه این گاهی وقتا همکاری میکنه! ولی من دیگه واقعیتش موندم بعد از این سن و با این اوضاع کشور ب ...

منم گاها دلم بچه میخواد 

گاها هم بدم میاد از بچه 

اما شوهزم میگه نمیخوام ،وضعش خوبه میتونه از پس چند تا بچه هم بربیاد اما نمبخواد

گاها پشیمون میشم از ازدواج باهاش 

نمیدونم گاها هم نه 

نمدونم اخرمون به کجا میرسه

فعلا خودمو  با کلاس و اموزش سرگرم کردم یکاری برا خودم راه بندازم 

تا ببینم بعدا چی میشه 

منم گاها دلم بچه میخواد گاها هم بدم میاد از بچه اما شوهزم میگه نمیخوام ،وضعش خوبه میتونه از پس چند ت ...

میفهمم این حسو، ما قبل ازدواج باید در مورد بچه حرف میزدیم، چند سالتونه؟