2777
2789

من هیکلم خیلی بده، لاغرم ولی شکم دارم میخوام برم باشگاه

بینیمم خوب نیست اصلا به صورتم نمیشینه، بنظرتون اینا رو اوکی کنم کیس هام بهتر میشن؟

تاحالا همچین کسی دیدین؟

حالا نیاید بگید کسی که واسه قیافه و هیکل بیاد همون بهتر که نیاد چون صادقانه بخوایم نگاه کنیم مهمترین فاکتور اولیه همین هیکل و قیافه ست

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

صددرصد بهتر میشه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیافه آرههیکل خیلی نهقیافه ات اگه ظریف و قشنگه حتما آرایش کن و به موهات برس و لباسای خوب بپوش تا پسر ...

اتفاقا هیکل خیلی مهمه 

قیافه م ظریفه ولی این بینی ری...ده توش

لباسامم فعلا بدک نیست ولی خب عالی هم نیست تو این گرونی نمیتونم رنگ و وارنگ لباس بخرم

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

بستگی داره چقدر خوشگل باشی مثلا اگه خودت قشنگ باشی حالا یکم خوشگل تر بشی زیاد فرقی نداره

بین بینی م اوکی بشه یکمم وزن کم کنم بنظر خودم معمولی رو به بالا میشم

اگه خوشگل بودم که اصلا به عمل فکر نمیکردم

اتفاقا هیکل خیلی مهمه قیافه م ظریفه ولی این بینی ری...ده توشلباسامم فعلا بدک نیست ولی خب عالی هم نیس ...

هیکل اگه چاق نباشی اوکیه

اونجورم پیگیرش نیستن

قیافه ولی خیلی مهمه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
هیکل اگه چاق نباشی اوکیهاونجورم پیگیرش نیستنقیافه ولی خیلی مهمه

ببین چاق نیستم بد هیکلم، مثلا شکمم خیلی بزرگه ولی بقیه اعضای بدنم لاغره