2777
2789
عنوان

دانشجو ها و مشغولان در علوم پزشکی

352 بازدید | 38 پست

مامایی بهتره یا رادیولوژی با دلیل بگین

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامایی اصلا قابل مقایسه با رادیو نیست 

صردصد رادیو

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

کدوم دانشگاه ؟ ببین دانشگاه هم خیلی بستگی داره

رادیو قم و مامایی تهران

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

اگه بازار کار برات مهمه هیچکدوم ،البته باز رادیو بهترهو اینکه رادیو رتبه یک خیلی بهتری نسبت به مامای ...

پس برای بازار کار بهتر چه رشته ای؟

ببین رشته رادیولوژی خیلی رشته راحت و تر تمیزی هس، سختی کارش خیلی کمه فقط چون با اشعه کار میکنی که تنها عیبش همونه  که اونم با اتاق سربی و شیلد و این حرفا میشه جلوگیری کرد ،حق اشعه میدن و زود بازنشست میشن از بقیه رشته ها.استخدامش نسبت به پرستاری کمتره چون ظرفیت قبولی دانشگاهشم خیلی کمه ، نمیتونن مرکز رادیولوژی باز کنن مگر اینکه با دکتر رادیولوژیست شریک بشن و حداقل ۳ تا کارشناس رادیولوژی باشن تا براشون مجوز بدن اونم سرمایه میخواد.

مهاجرتش خیلییی عالیه ینی برا عمان و المان راحت اکسپت میشین

درساشم متوسطه ۸ ترمه هس کلی آناتومی و فیزیک دارن اکثر درساشون،و از ترم ۳ کاراموزی دارن 

مامایی هم خوبیش اینه میتونی مطب بزنی اما مجوز گرفتنش کار راحتی نیست 

نسبت به رادیو شغل پر استرس و پر کار تریه ، صبوری بسیار بالایی میخواد 

خلاصه اسی بستگی به روحیاتت داره 

کار با خانم باردار و اتاق عمل و اینارو می‌پسندی یا شیک مجلسی عکس برداری کنی؟😅

ببین واقعیت الان ماما ها خیلی دست شون بسته است حتی زایمانی هم که بخوان انجام بدن باید حتما یه متخصص داخل بخش باشه 

یا اجازه تجویز خیلی از دارو ها رو ندارن 

از اونجایی که متخصص زنان زیاد شده مامایی هم دانشجو این چند ساله زیاد گرفته 

یکم کار سخت شده 

ولی خب همچنان بیمارستان ها نیاز دارن نه به اندازه کارشناس پرستاری ... ولی خب 

خلاصه اسی بستگی به روحیاتت داره کار با خانم باردار و اتاق عمل و اینارو می‌پسندی یا شیک مجلسی عکس برد ...

والا بین دوراهی موندم علاقم بیشتر ماماییه اما خب کیه که از کار سبک تر و کم فشار تر بدش بیاد 

کلا خدا بخیر کنه 

خلاصه اسی بستگی به روحیاتت داره کار با خانم باردار و اتاق عمل و اینارو می‌پسندی یا شیک مجلسی عکس برد ...

نظرتون راجب رشته اتاق عمل چیه

نظرتون راجب رشته اتاق عمل چیه

به نظر خودم رشته ی خوبیه ، با مریض سرکار نداری ، سختی کارش از پرستاری یکم کمتره ...

عموما بچه های اتاق عمل یا اسکراب هستن یا سیرکولر 

سیرکولر یعنی کمک جراح ! و شما کنار جراح باید عمل انجام بدی ...

اسکراب یعنی اینکه استریل نیستی و تایم عمل یه جورایی استراحتی ...

وسیله های اتاق عمل و چک میکنید و ست عمل آماده میکنید و بعدم قبل ورود جراح باید بیمار و آماده کنید و در نهایت با جراح همکاری میکنید ممکنه بخیه هارو بدن شما بزنید و در آخر کار پانسمان بیمار و اینا با خودتونه ...

رشته ی خوبیه برا مهاجرت

به نظر خودم رشته ی خوبیه ، با مریض سرکار نداری ، سختی کارش از پرستاری یکم کمتره ...عموما بچه های اتا ...

بین رادیو و اتاق عمل بنظرت کدوم بهتره من خودم رادیو نظرمه

والا بین دوراهی موندم علاقم بیشتر ماماییه اما خب کیه که از کار سبک تر و کم فشار تر بدش بیاد کلا خدا ...

مامایی استرس کارش بالاست اگر میتونی بسم الله 😁 رادیو که کارش خیلی سبکه

اتاق عمل هم سرپایی زیاد داره ولی خب دیگه دست راسته دکتری یه جورایی 

اگر با شرکت های خصوصی یا جراحا ببندی درآمدش عاااالیه

مامایی استرس کارش بالاست اگر میتونی بسم الله 😁 رادیو که کارش خیلی سبکهاتاق عمل هم سرپایی زیاد داره ...

احتمال زیاد اول رادیو و بعد مامایی و بعد اتاق عمل بزنم