بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا مثل ما صبح که از خواب بیدار میشه با یخچال خالی از غذا مواجه نمیشه تا شب غصه بخوره چی بخورم یا چرا اینجا کثیفه چرا برق رفته اب نیست همه چی براش فراهمه
پدر مجبوره وظایف خودشو انجام بده پس بخاطر اینکه پدر مسئولیت بپذیره ازدواج نمیکنم از طرفی بچه ای با ازدواج بوجود میاد یا بچه ای که خارج از ازدواج بوجود میاد حقوق برابر داره
والا دوره زمونه طوری شده که از طرف صد تا تعهد و امضا میگیری بعد میزنن زیرش دیگه چه بریه تعهد قلبی
هرکدومشون میخواستن تا الآن خیانت کنن میکردن
اگرم بنا بود خیانت کنن از اولم ازدواج کرده بودن تا الآن خیانت میکردن.
#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
خب شاید براشون فرقی نداره قبل ازدواج بچه بیارم یا بعدششاید مهم براشون اعتماد و تعهد قلبیه نه نوشته ه ...
اعتماد و تعهد؟ اگه بهم اعتماد دارن یا بهم تعهد دارن باید ازدواج میکردن، نه که زنو در حد ماشین جوجه کشی ببینه
از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 کوروش ی.هودیا رو نجات نداد، اونها رو از ایران اخرج کرد و ی.هودیا برای انتقام، استر رو فرستادن به دربار(نفوذی) استر ی.هودی کلی ایرانی کشت و اینطور بود که پوریم رو رقم زدن!درمورد استر و پوریم مطالعه کنید. شخم زدن سرزمینهای اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده! اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید
اعتماد و تعهد؟ اگه بهم اعتماد دارن یا بهم تعهد دارن باید ازدواج میکردن، نه که زنو در حد ماشین جوجه ک ...
خودشون با توجه به شناخت هایی که از هم دارن بهتر میدونن چه کار کنن
ما کاسهی داغ تر از آش نشیم بهتره
#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
مثلا مثل ما صبح که از خواب بیدار میشه با یخچال خالی از غذا مواجه نمیشه تا شب غصه بخوره چی بخورم یا چ ...
این الان کمبود عاطفیه؟تصور کن رونادو جورجینا رو نمیگرفت و بچه هاش پیش رونالدو بزرگ میشدن.آیا رونالدو میتونست نقش مادر رو برا بچه هاش ایفا کنه؟بچه هم مادر میخواد هم پدر.همیچکدومم نمیتونه جای اونیکی رو بگیره.پول که نمیتونه جای پدر و مادر رو تو زندگی بگیره
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐