2777
2789
عنوان

(و از شدت حزن و اندوه با خود) گفت ای کاش من از این پیش مرده بودم و

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 24 پست
ای کسانی که به خود ظلم کرده اید از رحمت خدا نا امید نشوید❤️

انگار یه تخته سنگ چند تنی رویم هست..... 😔😭 که نه کسی نجاتم میده نه تموم می کنم.... 😔😭

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمی کشم.... تو رو خدا یه حرف قشنگ بزن... نمی دونم چی فقط قشنگ.... 😔😭

مطمعن باش گلم منی که دارم پشت این گوشی برای تو مینوسیم بی حکمت نیست من هم سختی کشیدم سختی دارم و خواهم داشت همه ما تو امتحان خدا مداوم قرار میگیریم یه روز خوب یه روز بد بدون همه اینا برای اینکه تو خودتو پیدا کنی به خودت بیای هیچی تو این دنیا برای من تو نیست برای هیچکی نیست بدون هر کسی وارد بازی دنیا بشه به خودش ظلم کرده و همه ما به خودمون ظلم کردیم ولی خدا نباید از رحمتش نا امید بشیم 

بدون هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می‌دهند 

انگار یه تخته سنگ چند تنی رویم هست..... 😔😭 که نه کسی نجاتم میده نه تموم می کنم.... 😔😭

نجات فقط خدا می تونه ادمو نجات بده گلم بلند شو وضو بگیر دو رکت نماز مثل نماز صبح ولی به نیت توبه استغفار بخون اگه بدونی چه گره هایی ازت باز میکنه بدون حتی این تنی که داری داخلش غصه می خوری مال خدا یه روزی باید برش گردونیم به صاحبش اون روزی که رو بع رو خداییم دعا می‌کنیم هیچ کدوم از ما شرمنده نباشیم میدونم دلت گرفته خسته ای ولی کدوم پناهی قشنگ تر خدا کسی که تو تک تک سلولا تو هست به تو آگاه 

😔😭

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْيُسْرَ بَعْدَ الْعُسْرِ وَ الْفَرَجَ بَعْدَ الْكَرْبِ وَ الرَّخَاءَ بَعْدَ الشِّدَّةِ

خدايا از تو مى ‏طلبم آسانى حال را بعد از عسرت و گشايش پس از رنج و مشقت و فراوانى نعمت پس از سختى و شدت

اللَّهُمَّ مَا بِنَا مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنْكَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ‏

اى خدا هر نعمتى كه ما بندگان راست هم از جانب توست خدايى غير تو نيست از تو آمرزش مى ‏طلبم و بسوى تو از گناه باز مى ‏گردم.

چقدر تو فشاری چقدر اذیتی و احساس تنهایی میکنی چقدر فکر میکنی هیچکس نمیتونه درکت کنه و هیچکس اصلا جای تو نیست که بتونه درک کنه چقدر غمگینی امیدوارم خیلی زود مشکلاتت حل بشن و شادی عمیقی تمام وجودتو فرا بگیره من وقتی اول حرفم میگم امیدوارم، خیلی زود چیزی که بهش امیددارم محقق میشه امیدوارم برای توهم اینجوری باشه به حق امام رضا علیه السلام امشب شب شهادت آقاست بهش متوسل شو ان شاءالله که هواتو شدیدا داشته باشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله