2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4460 بازدید | 146 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این حرفو نزدم اون جوری که شما گفتی همه اینجوری برداشت کردن که نکنه بچه ت وسواس بگیره

منم مثل شما هربار دستاش کثیف میشه میشورم لباسش کثیف میشه عوض میکنم،منظورم این بود الان دخترم دیگه یاد گرفته،دستاش کثیف میشه خودش میگه بشور یا لباس کثیف میشه خودش میگه عوض کن این میشه وسواس؟! این میشه آموزش،من نگفتم بچه ام بازی نمیکنه با اسباب بازی یا گوشه گیره،اتفاقا توی پارکینگ با بچه های همسایه بازی میکنه خوراکی میخورن مشکلی نداره،خرابکارینمیکنه از اولم نمیکرد خب

با این همسر که وظیفه شما رو بچه داری میدونه و یه وقت بچه رو مهد نمیفرسته که نکنه خوش به حال شمای مادر بشه چطور دومی رو اوردی؟ چنین مردایی قط دنبال کنیز و کلفت میگردن...

چه حرفایی میزنید،بچه با بچه فرق داره،خب چیکارش کنم مرتبه،بگم کثیف کاری کن؟!بگم آشغال بریز؟من که بهش ...

احتمال داره وسواس نظم یا وسواس تمیزی داری، بچه هم این وسواس یاد گرفته 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم باید به بچه ات یاد میدادی،من یه دختر دارم تازه چندروز دیگه میشه ۲ساله الان ۲۳ ماهشه،انقد تمیز ...

عزیزم هیچوقت ذات و جنسیت بچه ها رو با هم مقایسه نکنید .منم یه بنده خدایی همین حرفای شما رو بهم میزد بچه خودش دختر و آروم و تمیز مرتب و حرف گوش کن بود از اول .بچه دومش پسر شیطون ناآرام و بسیار لجباز .منظورم اینکه اون که به بچه اول یاد داده به بچه دومش هم یاد می‌داد.ولی مسئله اینکه ذات بچه ها با هم فرق داره عزیزم .وگرنه ما هم وقت میگذاریم و همه این چیزایی که شما گفتید به بچه ها آموزش میدهیم .ولی یه بچه حرف گوش کن و آرومه و می‌فهمه .یه بچه هم شیطون اصلا به حرفت گوش نمیده

خب چرا میاریین زورتون کردن چاقو گذاشتن چیشد حالا هم خربزه خوردی باید پای لرزش بشینی اونم پسر که شیطونه

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

خب چرا میاریین زورتون کردن چاقو گذاشتن چیشد حالا هم خربزه خوردی باید پای لرزش بشینی اونم پسر که شیطو ...

عزیز جان اینجا برای درد دل هست و کمک خواستن و نه زخم زبون زدن، نمیتونی کمک کنی کامنت نزار خوب! 

منم در جواب یکی از تاپیک هات که گفتی شوهرت کتکت زده و داری فرار می‌کنی، بگم خربزه خوردی پای لرزش بشین، چاقو نداشته بودن زیر گلوت که شوهرش بشی

چه حالی میشی عزیز؟!

عزیز جان اینجا برای درد دل هست و کمک خواستن و نه زخم زبون زدن، نمیتونی کمک کنی کامنت نزار خوب! منم ...

نمیدونم چرا بعضیا زخم زبون میزنن به کسی که انقد دردمند و خسته ست 

مگه من میدونستم قراره به این حال بیوفتم

مگه میدونستم که قراره کمک نداشته باشم

یا بچه م بازیگوش میشه

عزیزم همه ما گاهی خیلی خسته میشیم از بچه داری .خوب کردی درددل کردی.ولی اطرافیان هم نباید از خانمی که بچه کوچک داره خیلی توقع داشته باشن، اگه کمکت نمیکنن توقع کار هم ازت نداشته باشن.شما خواهرت اگه دختر خونه اس اول اون باید کارهای خونه را انجام بده. زیادی به دیگران لطف نکن که بعد وظیفه ات بشه. جاری هم خیلی بیشعور که متوجه نیست دو تا بچه کوچک اونم پسر خودش برای ترکوندن اعصاب یه مادر بسه دیگه جا برای خاله زنک بازی نمیمونه.

من با اینکه ۳ تا بچه اولم دختر بودن و آروم هم بودن گاهی قاطی میکردم کلی سرشون جیغ و داد می کردم. یه زمانی مادرشوهر انتظار داشت سبزی خورشتی براش پاک کنم سرخ کرده آماده ببرم تحویل بدم با دو تا بچه کوچک . دیدم نمیتونم واقعا دیگه اعصابم کشش نداشت برای بچه هام گفتم آماده می خریم اگه می خواهی تا برای تو هم بخریم.خیلی کارهای جانبی را حذف کردم .خونه را هم خیلی مرتب نمیکنم هر روز، فقط پارچه می اندازیم برای غذا خوردن که زیاد کثیف نشه.هر کسی ایراد میگیره براش توضیح بده خونه ای که بچه کوچک داره نمیشه همیشه مرتب باشه.