2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوبه

103 بازدید | 12 پست

دوستان معلم نظر بدین 

من هدفم فرهنگیان آموزش شیمی یا زیست توی دوره دوم متوسطه هستش 

چه ترازی میخواد برای قبولی؟ اونایی هم که قبول شدن شغل دوم دارین ؟ من خیلی از معلم تازه کارا دیدم میگن دانشگاه میریم و اسنپ کار می کنیم چون هم تایمش دست خودمونه هم خرجاش نسبت به کار برای دیگری بهتره تا معلم توی دبیرستان های برتر بشن و کارشون بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی واسه خانما عالیه نیازی به شغل دومم نیست واسه آقایون شاید کفاف نده حقوقش ولی واسه خانما خوبه دبیری هم خیلی بهتر از آموزش ابتدایی هست چون فقط سه روز در هفته باید بری . تراز خوبی هم میخواد بالای ۸۰۰۰

ترازم ۸۳۰۰رتبم ۶کا شد تجربی

آموزش شیمی یا زیست قبول شدین یا آموزش ابتدایی؟

و اینکه آموزش شیمی اطلاع دارین تا چه ترازی معمولا میگیره ۷ هزار شنیده بودم دعوت به مصاحبس

آموزش شیمی یا زیست قبول شدین یا آموزش ابتدایی؟و اینکه آموزش شیمی اطلاع دارین تا چه ترازی معمولا میگی ...

هیچکدوم

محل خدمتم بهداشت مدارسو ابتدایی میخواس

بهداشت زدم اول ک همونو قبول شدم😅

معلمی واسه خانما عالیه نیازی به شغل دومم نیست واسه آقایون شاید کفاف نده حقوقش ولی واسه خانما خوبه دب ...

۸ هزار معدل یا ۸ هزار مجموع تراز؟

۸ هزار معدل که فکر کنم شانس قبولی پیرا پزشکی باشه اگر اشتباه نکنم

معلمی عالیع بعدنا در کنارش میتونی شغل دوم داشته باشیازینکه حقوق ثابت داری و لنگ نمیمونی وام مید ...

معمولاً شنیده بودم جوونا میومدن اسنپ کار میکردن تا شغل دومی با حقوق معلمی بگیرن و وام بگیرن به قول شما 

زمان کرونا، بیشتر معلمایی ک رفتن سراغ شغل دوم، از اموزش و پرورش استعفا دادن و کلا اونور مشغول شدن

حقوق کار ازاد به نسبت سختی شغلش خیلیییی بیشتره 

معلم فقط از بقیه حرف میشنوه تو که کاری نمیکنی 

حقوقشم کلا ۱۴ تومنه 

اونایی که بالای ۲۰ سال سابقه دارن و رتبشونم بالاست به زور ۲۰ بگیرن به زوووور 

زمان کرونا، بیشتر معلمایی ک رفتن سراغ شغل دوم، از اموزش و پرورش استعفا دادن و کلا اونور مشغول شدنحقو ...

آها. آره خب درست میگین اما فعلاً برای کسایی مثل من که سرمایه ندارن با کار کردن توی اسنپ یا جاهای دیگه چندین سال اول برسونم ۲۰ میلیون تومن تا بتونم وام بگیرم و قسطاشو بدم تا کار نقلی و کوچیکی راه بندازم

همینجوری که سرمایه ندارم و ی حقوق ثابت با فیش کارمندی میخوان برای وام و اینا. شغل دومم هر چیزی بخوای حداقل سرمایش ۳ میلیارد تومان هستش تا به بالا 

آها. آره خب درست میگین اما فعلاً برای کسایی مثل من که سرمایه ندارن با کار کردن توی اسنپ یا جاهای دیگ ...

ورود به فرهنگیان با خودتونه خروجش با خدا 

اینو هم در نظر داشته باشین 

کار کردن به عنوان صندوقدار افق کوروش هم همین درامد رو میده 

البته خب شان اجتماعی معلم بالاتره 

ولی بهش به چشم سکوی پرتاب نگاه نکنین اگر علاقه به اموزش ندارین 

اینکه ۶ ساعت با احتساب رفت و امد باید توی مدرسه وقت بگذارید تصحیح برگه و نوشتن طرح درس و مابقی کارها توی خونه از شما وقت میبره خستگی جسمی و روحی و کسالت بعدش رو هم حساب کنید 

تازه اگر مجازی نشه که اونوقت ادیت ویدیو و اپلودش توی شاد خودش ساعتها وقت میبره در کنار تایم اصلی مدرسه 

البته من ابتدایی هستم شاید فشار کار توی دبیری کمتر یا بیشتر باشه 

راستی اینو هم شنیدم به همه دبیرا اجازه سه روز کار در هفته داده نمیشه. فقط سال بالایی ها از این مزیت برخوردارن. تازه اگر مدرسه دبیرستان شیفت ظهر وجود داشته باشه که بتونین روزی ۸ ساعت کار کنین. در کل چه ابتدایی چه دبیری باید هفته ای ۲۴ ساعت پر کنن.