دوستم خواب دید میگه زن داداشم آمد خونه ی ما حمام که رفته بعد از دوش گرفتن بدون لباس لخت لخت بدون هیچ لباسی اول رژه رفت توجه شوهرشو جلب کرد به سمت خودش متوجه شد داره نگاهش میکنه رفت پیشش توی اتاق خواب جلوش لخت وایستاد معنی خواب چیه دوستان میخوام به دوستم بگم
درخواست دوستی قبول نمیکنم. یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم خواب دوستتون رو خالم هنوز تعبير نكرده. انگارا مثل من رابطه هاي افراد تو ي خواب رو قاطي كرده. بهش توضيح دادم ولي هنوز سين نكرده. جواب كه داد خبرت ميدم🌺
میشه براممنم بپرسی من خواب دیدم کسی که دوستش دارم و روش کراشم رفتم تو اتاقش اومد پشت سرم انگار داشت ...
اين يك خوابه باطله است. چون اون پسر رو دوست داره و مرتب هم به فكرش هست و مسلم هست كه هي فكر ميكنه يه وقت ازش جدا نشه،واقعا دوسش داره. اينا همه خواباي باطله هست. يعني انچه كه هميشه به فكرش هستي و در نظر خودت مجسم ميكني تو خواب هم ميبيني. اينا بهشون خواباي واقعي نميگن
اگر كسي رو تو خواب لخت مادرزاد ببيني،يعني اون شخص عاري از گناهه. ادم پاك و خيلي خوبيه و اينكه داشته توجه شوهرشو به خودش جلب ميكرده در حقيقت يه كار حلاله كه يه زن معمولا خودش پيشاپيش پيش قدم ميشه براي ايجاد رابطه.(اول خالم اين تعبير رو كرد. ولي وقتي از درستي روابط ادماي تو ي خواب بهش توضيح دادم اينو گفت:سلام من درست متوجه شدم ایشون باید مینوشت توجه شوهرم رو نه شوهرشو. در هرصورت فکر کنم اینا یه ظن یا فکر اشتباهی نسبت به زن داداشش دارن ولخت بودن این خانم دلیل بی گناخی وپاک بودن خانم ورد اشتباه ذهنی وفکری اوناست.)