2777
2789

امیدوارم همشون بمیرن

انگار دختر نون خور اضافیه

جای اینکه پشتش باشن تلاش کنن و به دختر بگن بری به جاهای بالاتر 

به هرکسی بله نگن انگار از سر خودشون میخوان باز کنن

بعضی پدرا بال های آرزو دختراشونو میچینن... خدا لعنتشون کنه

خدا همرو هدایت کنه ان شالله

ما یه دفعه خیلی کوتاه به شوخی مامانم یه چیزی در این رابطه گفت

بایام تا چند روز سرسنگین بود 😅میگفت میخوام ور دل خودم بمونه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خدا همرو هدایت کنه ان شاللهما یه دفعه خیلی کوتاه به شوخی مامانم یه چیزی در این رابطه گفتبایام تا چند ...

خوشا به سعادت

پدر شما لایق داشتن 10ها دختر ن مثل بعضیا بی لیاقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام که میگه شوهر نکن. بمون همینجا، بعدا هم حقوق بازنشستگیمو بگیر . شوهر میخوای چکار!

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

تو این بی شوهری دختراتونو زود شوهر بدین بابا😂اگ ندین فردا همونا میشن ۳۰ ساله میان میگن چجوری شوهر ک ...

خب 30 بشن!!! بدبختش کنن ک 30 سالش شد مجرد نباشه؟! همین خانواده خوب باشه دخترا تا 40 سالگی هم کم و کسری نداره

بنده خدا دختره🫠🙃

بیچاره خیلی درسش خوبه نمونه هم قبول شد.ایندش تباه شد.

فکر کن داییم چقد حقیره که رفته به خالم گفته پسرتو برای دخترم می‌خوام اونم گفته نه. حالا از لج دادش به یه پسر لاتی که ۱۱ سال ازش بزرگتره و سربازی هم نرفته.

قشنگ فقط دخترشو خورد کرد

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم

خب 30 بشن!!! بدبختش کنن ک 30 سالش شد مجرد نباشه؟! همین خانواده خوب باشه دخترا تا 40 سالگی هم کم و کس ...

واا دیگ بعد ۴۰ کی می گیره اونا رو

کلا می مونن خونه اونطوری

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃