2777
2789

سلام خانما من با یه آقایی تو رابطم و این بنده خدا برای همه چیز به من وابستست اینجوری بارش آوردم که فکر میکنه من خیلی عاقلم و همیشه باید به حرف من گوش بده همیشه توی رابطمون برای کوچکترین کاری به تایید من نیاز داره اون از من عاشقتره ولی پا پیش نمیذاره احساس میکنم منتظر تایید منه انگار حتی اینم من باید بهش بگم که انجام بده زشته بهش بگم؟ چجوری باید غیر مستقیم بگم که بفهمه؟

ولش کن

تو زندگی مشترک به مشکل میخورین. 

اون باید تکیه گاه باشه نه شما

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه پرو رو باش 

حسم میگه این ادم دورو هست موکلمم تایید میکنه

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

آره خودت بگو بنظرم رابطه باید جدی بشه من از رابطه بین سر و ته خوشم نمیاد چطوری اینطور مطیع بارش آورد ...

از طریق دوستای مشترک آشنا شدیم . اون خودش خیلی تصمیمای بدی میگیره و اصلا توانایی مدیریت خوبی نداره ولی من به روش نمیارم میذارم اول خودش نظرشو بگه خودش کارشو نصفه نیمه انجام بده بعد پیشنهاد میدم میگم بنظرت بهتر نیست فلان کارو بکنیم؟ و کلی زبون میریزم که اگه اینکارو بکنیم این فایده هارو داره و اونم قانع میشه و برای عقل و هوشم ذوق میکنه😂

سختت نیست یه مرد هیچ اراده ای نداشته باشه از خودش و نتونه تصمیم بگیره !! مگه میشه بخواد و نگه میخوام ...

فکر میکنم ازین می‌ترسه که ردش کنم و نمیخواد با جدی تر کردن رابطه همینی که داریمو از دست بده 

چجوری بچه پررو باشم؟ ینی بگم بیاد یا نه؟

اون بچه پرو رو میگم با تو نیستم ابجی

بهش بگو 

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

اهان اشتباه خوندم الان متوجه شدم. گفتی آدم دو روییه؟؟

موکلم اینطوری میگه حواستو جمع کن