2777
2789

هر کسی رو می‌بینم عاشق شکلاته و عاشق چیزهای شکلاتیه حتی من شکلات صبحانه هم اصلاً دوست ندارم . برندهای معروفم گرفتیم ولی اصلاً دوست نداشتم و همینجوری ماه ها مانده تو یخچال دیروز بابام دوتا شکلات صبحانه از مرز آورده یکم گذاشتم دهنم واقعا دوست ندارم حتی دسرها و بستنی‌هام دوست دارم وانیلی باشه و طعم شیر داشته باشه خیلی دوست دارم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی تلخ؟

همه جورش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من فقط چندسال پیش عمم از سوئیس ی نوع شکلات آورد شکل خرگوش بودن خوشمزه ترین شکلاتی که تو عمرم خوردم همون بود

دیگه از هیچ شکلاتی خوشم نیومده

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من فقط چندسال پیش عمم از سوئیس ی نوع شکلات آورد شکل خرگوش بودن خوشمزه ترین شکلاتی که تو عمرم خوردم ه ...

از دبی چاکلتم بهتر بود؟

همه جورش

دیگه سلیقه است به هرحال 

منتها توی جمع نگو هیچوقت 🫠😂

مثل حکم تیر و حلال شدن خونه 😂

اصولا کسانی هستن که میگن از شیرین بودن یه چیز خوششون نمیاد و مثلا تلخش رو میپسندن ولی کم پیدا میشه که بگه کلا از دانه کاکائو هم خوشم نمیاد (:

از دبی چاکلتم بهتر بود؟

طعمش خیلی یادم نیست عزیزم، خیلی سال پیش بود

فقط میدونم خیلیی خوب بود

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دیگه سلیقه است به هرحال منتها توی جمع نگو هیچوقت 🫠😂مثل حکم تیر و حلال شدن خونه 😂اصولا کسانی هستن ...

حکم تیر عالی بود 😂 در کل طعم شیر و لبنیات و کره رو خیلی دوست دارم ... عاشق اینم که بستنیم پر از تکه‌های خامه باشه و بستنی طعم مورد علاقه بستنی بهار نارنج است

طعمش خیلی یادم نیست عزیزم، خیلی سال پیش بودفقط میدونم خیلیی خوب بود

عاشق امضایتم

عاشق امضایتم

لطف داری عزیزم♥️ به خاطر عقل و شعور بالاته♥️

حکم تیر عالی بود 😂 در کل طعم شیر و لبنیات و کره رو خیلی دوست دارم ... عاشق اینم که بستنیم پر از تکه ...

باز خوبه یه چیزی به من یاد دادی

بستنی بهارنارنج واقعا نشنیده بودم این تو خود شیراز هم قفله فکر کنم چه برسه تهران 🫠🙃

باز خوبه یه چیزی به من یاد دادیبستنی بهارنارنج واقعا نشنیده بودم این تو خود شیراز هم قفله فکر کنم چه ...

آذربایجان زندگی میکنم بستنی مورد علاقه من بستنی بهارنارنج هست تو شعبه های بستنی نعمت هست