2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سال مبتلا هستید؟

یک سال میشه بار اولش خیلی سخت بود بقیه بارها با شروع علائم پماد اسیکویر و قرص اسیکویر مصرف کردم خیلی کمتر اذیت میشم

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
یک سال میشه بار اولش خیلی سخت بود بقیه بارها با شروع علائم پماد اسیکویر و قرص اسیکویر مصرف کردم خیلی ...

شما در مورد واکسن روسیه ای که میگن روسیه به افراد روسیه تجویز میکنه اطلاعی دارید ایا میتونیم بخریم ماهم

من از رابطه گرفتم فکر میکنم اصلا موندم خودمم چه جوری گرفتم بیشتر حال روحیم بد خیلی از نظر روحی بهم ر ...

نه بابا چیز مهمی نیست اصلا بخاطرش ناراحت نکن خودتو 

زگیل تناسلی خطرناکه تبخال واقعا مهم نیست  

درمورد واکسن نمیدونم اما این داروها برای من خوب اثر میکنه 

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
من از رابطه گرفتم فکر میکنم اصلا موندم خودمم چه جوری گرفتم بیشتر حال روحیم بد خیلی از نظر روحی بهم ر ...

شما گروه ندارید یا نمی‌شناسید که افراد مبتلا به تبخال باشن حداقل راهکار درمان بگیم بهم دیگه

نه بابا چیز مهمی نیست اصلا بخاطرش ناراحت نکن خودتو زگیل تناسلی خطرناکه تبخال واقعا مهم نیست درمورد ...

وای فکر اینکه همیشه عود میکنه داره دیوونم میکنه خیلی میترسم یعنی تا چند سال عود میکنه بیشتر