2777
2789

مهماندار تالار گفت رزومه بفرست من اینو آماده کنم بنظرتون دیگه چی بگم ؟

سلام خسته نباشین
اسمم *** و ۲۲ سالمه و مدرکم دیپلم هستش
و این که من قبلا تجربه کار در تالا رو نداشتم ولی با روند کار پذیرایی و هماهنگی با مهمان ها تجربه داشتم و آشنا هستم و به کار تیمی علاقه دارم و مهارت و توانایی یادگیریم خوبی دارم و زود از پس کارا بر میام

مسئولیت پذیر و مشتاق و خوش برخورد هم هستم🫡

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

رزومه یعنی این موارد

نام و نام خانوادگی

تحصیلات

تلفن همراه

آدرس منزل

مهارتهایی که دارید

سوابق شغلی

اگر چیز دیگه ای هم بود که به استخدام کمک میکرد

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

رزومه یعنی این مواردنام و نام خانوادگیسنتحصیلاتتلفن همراهآدرس منزلمهارتهایی که داریدسوابق شغلیاگر چی ...

مهارت چی مثلا؟

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهارت چی مثلا؟

بعد اینکه مثلا شما میخوای بری مهماندار بشی خوبه یه سری چیزها یاد بگیری مثلا تا کردن دستمال به شکلهای مختلف،

میز چیدن،دسر و نوشیدنی درست کردن تزئین کردن...اگه بتونی گل آرایی و بادکنک آرایی هم یاد بگیری خوبه...تو یوتیوب آموزشش هست...میتونی ببینی و یاد بگیری

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉