2777
2789
عنوان

چرا وقتی خدا حرف حرف خودشه من دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 37 پست
نمیدونم خدا یا یکی از ائمه گفته که دعا کن تا بهت داده بشه مسلما هر دری که پیوسته کوبیده بشه باز میشه ...

نه 

۳ ؛ ۴ سال برای یه چیزی دعا کردم نشد که نشد 

پیوسته هر روز چند بار از اماما میخواستم 

نماز های حاجت کلی خونده بودم زیارت ها و... 

انواع نذر هارو کرده بودم 

به شهدا و امامزاده ها همه خواسته بودم تلاش هم میکردم نشددددد اصلا باورم نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار تو زندگیم با سرنوشتمو تقدیرم لجبازی کردم،با حرف خدا لجبازی کردم

گفتم الا بلا اون چیزی که میخوامو بهم بده

خدا بهم دادش

و الان بعد ۵ سال هنوز مثل خر تو گل موندم

و دیگه تصمیم گرفتم که در حمد معقول دعا کنم و اگه خواسته من با صلاح خدا یکی بود بهم بدتش و اگه نبود سعی میکنم فراموشش کنم که مثل الان به غلط کردن نیوفتم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

چون خداوند اگاه هست که مثلا اگر تو فلان کار رو انجام بدی، چه نتیجه ای داره و اگر انجامش ندی، چی میشه ...

ثواب بخوره تو سرم من عشقمو میخوام😭

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

ببین گلم دعا یعنی مجعزه 

مثلا تو خیلییی تلاش میکنی بی نهایت دیگه عاجز میشه حالا میایی دعا میکنی یعنی نیاز به معجزه داری یعنی یه امیدی به دست پشت غیب که خدا داری مثلا یک زنی که صاحب بچه نمیشده میرفته پیش پیامبر که دعا کن بچه دار بشه که پیامبر میفهمه این زن هرگز بچه دار نمیهش تا چند سال هی اون زن میرفته دعا ولی پیامبر میگفتی تو هرگز بچه دار نمیشی تا اینکه بعد چند سال اون زن میبنه که بچه دار شده و از خدا میپرسه چجوری که میگه این زن نا امید نشد همیشه دعا کرد تو این چند سال به واسطه دعا سر نوشتنش عوض شد 

نه ۳ ؛ ۴ سال برای یه چیزی دعا کردم نشد که نشد پیوسته هر روز چند بار از اماما میخواستم نماز های حاجت ...

خب شاید برات مناسب نبوده اون اتفاق یا بعدا به واسطه اون یه مشکلی برات پیش میومده 

یا دراینده به بهتر از اون میرسی

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

نماز استغاثه ای نمونده ک من نخونده باشم

اگر میتونی بازم ادامه بده،برای ظهور و همدیگه دعاکنیم💐

منم تودعاهات دعاکن

برای دیگران هم واقعا از ته دل دعاکن.

حضرت زهرا سلام الله علیه همیشه اول دیگران رو دعا میکردن،مارم دعا میکنن.

خدامیگه ازشما حرکت از من برکت همراه با دعا.

درسته منم گفتم بشینید و دعا کنید چیزی عوض نمیشه باید ی حرکتی بزنید که دعا هاتونم کمکی باشه واسه رسیدن ب خواستتون

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

نمیدونم منظورت از سه ماه چیه ولی همینکه بعد ۳ ماه تموم میشه خودش یعنی خدا هنوز دوستت داره میخوای برات یه مثال بزنم یکی از آشناهای ما تصادف کرد بیچاره الان ۱۶ ساله قطع نخاع شده و تا لحظه مرگشم همینه نه دست داره نه پا به نظرت اون دعا میکنه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ببین گلم دعا یعنی مجعزه مثلا تو خیلییی تلاش میکنی بی نهایت دیگه عاجز میشه حالا میایی دعا میکنی یعنی ...

پس یعنی چیزی که از قبل مقدر شده امکان اینکه تغییر کنه وجود داره؟ البته اینو شنیدم که میگن مثلا یکی زمان مرگش فرا رسیده بوده و یه شب قبلش مثلا به یکی محبت کرده. به مادرش، یا ب شخصی دیگه( و زمان مرگش میگن چون فلان ساعت چنین کاری کردی. یا مادرت در حقت دعا کرده سرنوشتت عوض شد .. یکم بیشتر در مورد این بگو. ممنون❤

نمیدونم والا فعلا که حالم داغونه

عزیزممم نمیدونم مشکلت چیه اما دنیا قطعا به اخر نرسیده مطمئنا کلی کار دیگه میشه انجام داد 

ان‌شاءلله که کل مشکلاتت حل بشه:)

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

پس یعنی چیزی که از قبل مقدر شده امکان اینکه تغییر کنه وجود داره؟ البته اینو شنیدم که میگن مثلا یکی ز ...

بله صد در صد عزیزم دعا تقدیر عوض میکنه گلم مطمعن باش اگه دعا قرار بود بی تاثیر باشه اصن خداوند نمیگفت بیاید دعا کنید اما در مواردی دعا برآورده نمیشه به خاطر خیر ما مثلا گاهی وقتا عزیز یه اتفاق می افته اصن به نفعیت نیست و خیریتی در نشدنش برات مثلا من خودم خیلی دعا کردم یه عزیزی برام بمونه ولی نموند ولی با رفتنش باعث شد من خیلی سمت خدا برم خیلیییی و عشق دیدن دوباره اون باعث شد آدم خوب تری بشم تا جایی که الان عاشق خدا هستم