2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برا بابام

232 بازدید | 29 پست

چند ساله درگیر زخم معده است خیلی لاغر شده و درد می‌کشه بعضی وقتا دولا راه می‌ره دورش بگردم من 😭خیلی مواظب باشین بابام با غذاهای کنسروی اینجوری شد و کلا خیلی زود عصبی میشه عین خودم ولی خیلی مهربونه ذاتا

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۱۶سالگی دارم با زخم اثنی عشرچیزی نیس باونگران خودت باش

عزیزم انشالله بهتر بشی بابام بعضی وقتا درد خیلی می‌کشه 

پدر من هم زخم معده داشتن ولی این جوری نشدن.

بابای من خیلی بد غذا شده اصلا هیچی نمیخوره به اون صورت 

اگه داروی دکتری جواب نمیده.   نمیدونم کدوم شهری. بعضی شهر ک ن اکثرن روستا ها تو کوه اسم دقیق نمیدونم بهش میگن شیره کوه. سیاهه از دل کوه میاد بیرون اصلش پیدا کنید با شیر ولرم بخورع. صبح ها فکر کنم. خیلیی خوبه.   نکه برای این مریضس برای همه چی خوبه

اگه داروی دکتری جواب نمیده. نمیدونم کدوم شهری. بعضی شهر ک ن اکثرن روستا ها تو کوه اسم دقیق نمیدونم ...

یعنی از دل کوه میاد ؟ چجوریع 

صمغ میوه بلوط بهش میگن جَفت ‌‌‌...برا زخم معده خوبه...فردا میرم عطاری میپرسم ...خبرت میدم

مرسی عزیزم لطف میکنین روش مصرفش هم بپرسی اگ میشه 

یعنی از دل کوه میاد ؟ چجوریع

من خودم ندیدم. از نزدیک ولی وقتی بچه بودم. بابام جوون بود همیشه از کوه میاورد.  چند وقت پیش اینستا دیدم. طرف های کرمان بود کجا بود اون کوه.  مثل تریاک ولی هیچ بویی نداره. تلخ اونجوری نیست.  باید جای مطمن اصلش پیدا کنید.  قلابی. ندن بهتون.  بزن گوگل فکر کنم بیاره بالا.