2777
2789

شوهرم مریض شده برادرشوهرم بردش دکتر بستری شده حالا 

دیشب گفتن تو نمیخواد بیای برادرشوهرم موند پیشش 

امروز صبح رفتم پیشش مادرشوهرم و برادرشوهرم اونجا بودن بعد مادرشوهرم از بخش نمیومد بیرون تا من برم پیش شوهرم چون 1 همراه میزارن. هی گفتم بگید مادر بیاد بیرون تا من برم ببینمش گفتن تو برو نمیخواد بمونی اصلا نشد باهاش حرف بزنم منم چون باردارم گفتم شاید برای خودم میگن 

حالا بعد از ظهر رفتم خواهرشوهرم و مادرشوهرم و بچه خواهر شوهرم و... اونجا بود بعد قرار بود 1 ساعت بعد یکی دیگه از برادرشوهرام بیاد پیشش همه که رفتن ملاقات تموم شد منم میخواستن بیرون کنن گقتم آبجی تو برو من میمونم پیشش میخواستم تعریف کنم باهاش یکم پیش هم باشیم خواهر شوهرم گفت نه عزیژم اینجوری خیالم راحت نیسا باید بمونم تحویل داداشم بدم 

گقتم بابا من زنشم میمونم خودم 1 ساعته خسته شدی تو 

گفت نخیر تو برو خودم بیشتر بهش رسیدگی میکنم😳😕😕

گفت اگه ما نمیوردیمش دکتر معلوم نبود چش میشد تو برو فعلا خودمونم هستیم بعد سالم تحویلت میدیم

چیکار کنم از دست اینا

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا خودت نبردیش

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم باردارم مامانم بیمارستان بود خواهربرادرام اجازه ندادن برم ملاقات گفتن محیطش الودس مریض نشی یوقت 

برای خودتم بوده 

میدونم دلت تنگه شوهرته عزیزم ولی شما الان به استراحت احتیاج داری 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

واسه من از اینور بوم افتادن واسه تو از اونورش 

شوهر من مریض بود اونا عین خیالشونم نبود انگار نه انگار... یه ملاقات بزور اونم هر سه چهار روز می اومد مادرشوهرم موندن بخوره توی سرش

تازه اون موقع ما عقد بودیم... 

هیییییییی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چرا خودت نبردیش

بد دکتر میزه من هرچقدم میگم لا من هیچوقت نمیره 

مامانش میگه بفرستم اینجا اون با دعوای باباش میره دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بارداری برو خونه استراحت کن میدونم دلت میخواد شوهرتو ببین ولی تواین اوضاع بهش زنگ بزن فقط

اخه حب بگه چون بارداری برو خی چرا میگه خیالم راحت نیست باید تحویل داداشم بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری حساسیت به خرج نده اولویت خودتی ،شما مراقب خودت و بچه باش انشاءا... به سلامتی مرخص میشه حالا ...

هعییی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40