2777
2789

وای حالم بهم میخوره یکی تو مدرسه مون بود خبرمرگش از کلاس هفتم تا نهم هرروز صبح فوتبال بازی میکرد تو حیاط یه روز با توپ زدم ماگ چای داغ رو خالی کنم تو صورتش

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه خصوصا پدر و مادرشونوبگیم بچه ها غیرعمد زدن پدر و مادر چرا این جوری وحشی بازی درمیارن به ...

بعد جالبه من تو عمرم خون دماغ نشدم ولی نیم ساعت بعد اون ماجرا خون دماغ شدم😑😑

خدا لعنت کنه خصوصا پدر و مادرشونوبگیم بچه ها غیرعمد زدن پدر و مادر چرا این جوری وحشی بازی درمیارن به ...

بخدا اسی باید با سنگ میزد تو صورت شون میگفت سنگه دیگه چیزی نیست فدای سرم

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

وقتی یه زمین گنده گزاشتن که بچه ها برن بازی کنن کلی سرسره و تاب گزاشتن حتی یه قسمتی گزاشتن مخصوص وال ...

من هیچ تصمیمی نگرفتم!!!!

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

منم یه هفته پیش دقیقا همین اتفاق برام افتاد چهار پنج تا پسر بودن داشتن توپ بازی میکردن محکم توپشون خ ...

جالبه این پارکی که من رفتم یه زمین مخصوص بازی بچه ها و یه زمین برای والیبال و اینا داره ولی اینا دقیقا اومدن تنگ من 

شانس منه به خدا 😭

اسی یه بار پسرم سه سالو نیمشه توپ پرت کرد هوا یه پیرزنی داشت رد میشد از قضا خورد تو سر پیرزنه

من بدو رفتم بغلش کردم سرشو ماساژ دادم و تند تند گفتم ببخشید

ولی اون بچمو کتک زد بدجور جلو چشم خودم و وسط معذرت خواهیام

میتونستم هیچی نگم چون چند تا بچه. دیگه هم بودن و نمیفهمید اما دلم خیلی براش یوخت ولی اون بچمو کتک بد زد

بعضیا واقعا بی ملاحظه هستن

خودشون ادب ندارن بچه از کی یاد بگیره 

خودتو ناراحت نکن

پاشو یه دوش بگیر فکرت رها کن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
اسی یه بار پسرم سه سالو نیمشه توپ پرت کرد هوا یه پیرزنی داشت رد میشد از قضا خورد تو سر پیرزنهمن بدو ...

خب چه ربطی داشت 

بعدشم بچه ۳ ساله نمیتونه توپ سنگین بلند کنه بزنه به کسی ولی اینا ۸ سالشون اینا بود با یه توپ سنگین بازی میکردن که خیلی خطرناکه اخرشم که زدن تو صورت من بدبخت 

اسی یه بار پسرم سه سالو نیمشه توپ پرت کرد هوا یه پیرزنی داشت رد میشد از قضا خورد تو سر پیرزنهمن بدو ...

اگه تو بودی و میدیدی بچه اتفاقی توپش خورده تو سرت فرق سر نه صورت

و کوچیکه سه سالشه مامانشم با ادبه معذرت خواهی میکنه چه برخوردی میکردی اسی