2777
2789

می خواستم به طرفداران این سریال بگم که فصل اول این سریال به زودی بعد سریال روزهای بهتر از این شبکه پخش میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیفهمم فیلمای صدا وسیما چه خوبیی داره که برای بار هزارمم از آی فیلم پخشش میکنن

خبشما دوست نداری خیلیا دوست دارند حداقل درمورد سریالهای قدیمی هنوز مردم دوست دارند سریالهای صدا وسیمارا البته قبول دارم بعضی از سریالهای فیلم دیگه بیش از حدتکرار شده وخیلی سریالها هم برعکس حتی یکبار بازپخش نداشته اما این سریالم خیلی وقت بود از آی فیلم پخش نشده بود.

واقعا کسی نگاه میکنه؟!در حد همون ۲۰ سال قبل هست الان این سریالا خیلی سطح پایین هستن

خب زمان خودش خیلی پرطرفدار بود وخیلی همچنان درخواست پخش داره منتها باید دوباره پخش بشه تا مورو سنجش قرار بگیره که هنوزم مردم مثل قبل دوسش دارند با نه واینکهکسانی هم که اون زمان نبودند هم این سریال را می پسندند یانه شاید با وجود درخواستهای زیاد خودشون بعد پخش نپسندند مثلا پن خودم یک سریال کمدی را سالها بود د خواست پخشش را از آی فیلم داشتم اما بعد اینکه پخش سدمشیمون شدم از درخواست برای پخشش چون واقعا به درد همون سالها نیخورد وجذاب وپرمخاطب لود الان سطحش پایین بود البته خودشونم نصفه پخشش کردند اما به هر حال من برای اونایی که دوست داشتند هب گفتم بهشون خبر بدم البته خودمم بدم نمیاد خیلی.

من نمیفهمم فیلمای صدا وسیما چه خوبیی داره که برای بار هزارمم از آی فیلم پخشش میکنن

من فقط بیشتر از همه موندم چرا تو ماخ رمضون هرسال سریالهای عطاران را نیدن درصورتی که سریالهای زیبای دیگه ای هم ماخ رمضون داشته که تاحالا پهش نشده نثل نگین ، آقای ساعتچی یا مهمانی از بهشت.

خبشما دوست نداری خیلیا دوست دارند حداقل درمورد سریالهای قدیمی هنوز مردم دوست دارند سریالهای صدا وسیم ...

آفرین دقیقا.  نمی دونم فاز مخالفا چیه که میان تو تاپیک و بدون توجه و بی اهمیت به نظر بقیه نظر خودشون رو تحمیل می کنند

یه دنیا ممنون اسی جان از اطلاعت. این سریال فصل اولش بخصوص عالی بود. خیلی منتظر پخشش بودم. چه ...

خواهش میکنم البته قبلا هم از آی فیلم پخش سده ولی خیلی وقت میش اما بعضی سریال خوب گذشته مثل همسفر، بازی پنهان، شب چراغ وکلای جوان، عشق سال های جنگ وخیلی هز سریالهای زیبای دیگه که همشون را من بارها از آی فیلم درخواست کردن را تابه حال پخش نکردند ونمی دونم بالاخره کی پخشش می‌کنند.