2777
2789
عنوان

هر کسی هر حاجتی داره بیاد🫂💙

387 بازدید | 66 پست

دخترا حاجت دلتون رو بگید براتون دعا کنم انشالله هر کی هر خواسته ای داره بهش برسه و بهترینها رو براتون آرزو می‌کنم صلوات می‌فرستم از خدا میخوام هر حاجتی دارین بهش برسید گره ای از مشکلات همه حل شه و به حق امام رضا همگی خانوما عاقبت بخیر و خوشبخت شین داخل زندگی تون برای منم دعا کنید التماس دعا دارم ✨💛🤲🏻

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

حاجت روا شی 

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج هیشکی نشیم انشالله 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهر های خاله هام و شوهرهای دختر خاله و شوهر آینده من و خواهرم کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بد اخلاق نباشن برا من و عزیزانم و خیلی اهل کار کردن باشن و اصلا خونه نشینن همش کار کنن و انشالله شوهرامون زن دوم و دوست زن و صیغه ای و دوست دختر نگیرن و خیلی بهمون وفا دار باشن 😭.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینب

🙏🏻

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

الهی حاجت روا شی 

مشکل کاری نامزدم حل بشه 

موفقیت خودم تو شغلم 

قبولی ارشدم 

سلامتی خانوادم 

امسال برم حرمش پابوسش 

اسمم حدیث

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حاجت روا شی تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کن ...

الهی آمین عزیزم بهترینها رو از خدا میخوام سر راهت قرار بده الهی آمین صلوات می‌فرستم 🌷

همینطور برام دعا کن زندگیم گره خورده بهم

انشالله عزیزم خدا کمکت کنه برات صلوات می‌فرستم امیدوارم زود مشکلت حل شده🌷

انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین امشب گیرش بیاد و تا آخر عمرش بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین امشب پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن و شر برا من و عزیزانم نباشه😭😭....

ما یه خونه بخریم 😢😢😢

الهی آمین از خدا میخوام یه خونه خیلی قشنگ به حق امام رضا نصیبت کنه صلوات می‌فرستم برات🌷

امضام

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚