2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی یکبار میرم اسپا، با نمک و کیسه منو میشوره، پُر نمک. اون نمکِ اینقدر خوبه، حتی صورتم رو هم نمک میزنه. واقعا بعد حموم اسپا و نمک مالی، بدنم نرم و تمیز میشه، تمام جای جوش‌های پشتم که نمیرفت، یهویی محو میشن. خیلی لذت بخشِ. نمیدونم اثر نمک هست یا اثر کیسه کشی خوب. آخه تنهایی که نمیشه کیسه کشید.

تو خونه هم اسکراب شکری لوندر خریدم، اونم خیلی خوبه. پوست رو نرم و خوشبو میکنه. کل حموم رو منطقه رو خوشبو میکنه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من ماهی یکبار میرم اسپا، با نمک و کیسه منو میشوره، پُر نمک. اون نمکِ اینقدر خوبه، حتی صورتم رو هم نم ...

مرسیی

میشه عکس اسکرابتو بفرستی🥲

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...