2777
2789

چند ماه دیگه میخوام وام بگیرم..۶۰-۷۰تومن خودم طلا گرفتم میخوام بفروشم یه تیکه طلا دارم که اونم ۷۰تومنه تقریبا ولی خیلی دوسش دارم مامانم برام خریده اسمم روش نوشته شده میگه هیچوقت نفروشش همیشه نگهش دار..ولی پول کم دارم شما باشین میفروشینش؟تا حسرت ماشین نخورین؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰تومن پولی نیست که نتونی بدست بیاری حیفه یادگاری نفروش

البته تاپیک های منم ببینی میخواستم طلا بفروشم ماشین بخریم که منصرف شدم

اگه برات ممکنه صبر کن جمع کنی وامی چیزی جور بشه بخری

طلا خیلی داره گرون نمیشه بعدا نمیشه جاش گذاشت

من این کارو کردم و اشتباه کردمالبته به لحاظ اقتصادیحسرت بحثش جداست

ادم دلش نمیاد طلا و پس اندازشو دست بزنه ولی میگم وقتی یه مشکل حل میکنه ادم چرا نفروشه

۷۰تومن پولی نیست که نتونی بدست بیاری حیفه یادگاری نفروشالبته تاپیک های منم ببینی میخواستم طلا بفروشم ...

اره واقعا حیفه..سعیمو میکنم نفروشمش..ممنونم عزیزم♡

منو همسرم یک هفته ست طلاهامونو فروختیم ماشین خریدیم 

طلا میخوام چیکار 

هر کس یه علایقی داره بالاخره

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

طلامیفروشم ماشین بخرم اماهرگزطلایادگاری نمیفروشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از لحاظ اقتصادیشو کارندارم‌ ولی من کلا رو هدیه هایی ک عزیزام‌یهم میدن خیلی حساسم ب هیچ وجه بدترین نمیفروشمشون

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
منو همسرم یک هفته ست طلاهامونو فروختیم ماشین خریدیم طلا میخوام چیکار هر کس یه علایقی داره بالاخره

اره واقعا درسته طلا خوبه ولی وقتی ادم نیازای مهمتری داره بهتره بفروشه..مبارکتون باشه عزیزم انشالله چرخش بچرخه همیشه♡

اره واقعا درسته طلا خوبه ولی وقتی ادم نیازای مهمتری داره بهتره بفروشه..مبارکتون باشه عزیزم انشالله چ ...

ممنونم عزیزدلم 

امیدوارم هرچی خیره براتون پیش بیاد

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️