2777
2789
عنوان

بچم هفده روزشه خیلی به خودش میپیچه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
هم شیرخودم‌هم‌شیرخشک

شیر خشک بهش نمیاره فعلا بهش نده خودتم چیزی سرد ونفاخ نخور تا بچه خوب بشه هرشب شکمش با روغن بچه ماساژ بده آروم حمد بخون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد ماساژش‌میدم‌فایده نداره

راه ببر 

بعد یکم اب داغ و عرق نعنا با نبات درست کن 

چند قطره وقتی خنک شد ولرم شد بهش بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اندازه نخود نبات و در حد خیلی خیلی کم نمک بریز تو اب جوش هم بزن از داغی که افتاد، با ق مربا خوری بهش ...

مطلقا نباید اینکار را انجام داد...عوارض زیاد گوارشی در اینده نوزاد داره

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

این مشکلی که میگی خیلی شایع بین نوزادهای کوچیکه، مخصوصاً تو هفته‌های اول زندگی. اسمش کولیک نوزادی یا زور زدن‌های طبیعی گوارشی هست. چون دستگاه گوارش بچه هنوز کامل نشده، ممکنه نفخ و دل‌پیچه داشته باشه و مدام به خودش بپیچه یا زور بزنه.

🔹 چند نکته کاربردی که می‌تونه کمک کنه:

• بعد از هر بار شیر دادن، حسابی بادگلوشو بگیرید.
  • توی بغل به شکم روی ساعدتون بخوابونید (حالت بغل کولیکی) یا کمی ماساژ شکم با حرکت دایره‌ای در جهت عقربه ساعت انجام بدید.
  • می‌تونید پاهاشو مثل دوچرخه آرام حرکت بدید تا گازهای شکم راحت‌تر خارج بشن.
  • خودتون در طول شیردهی از غذاهای خیلی نفاخ (مثل حبوبات و کلم و نوشابه‌های گازدار) کمتر مصرف کنید.
  • اگر شیر خشک می‌خوره، با پزشک درباره نوع شیر خشک مشورت کنید.

🔹 نکته مهم:
این حالت معمولاً طبیعی هست و تا ۳-۴ ماهگی بهتر میشه. دکتر درست گفته، برای زیر ۱ ماه داروی خاصی تجویز نمی‌کنن، مگر شرایط غیرعادی باشه.

اما 🚨 اگر همراه با تب، استفراغ زیاد، بی‌حالی یا خوب شیر نخوردن بود، باید سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

مامان جان خیالت راحت باشه، این دوران سخت می‌گذره. مهم‌ترین چیزی که بچه نیاز داره بغل و آرامش شماست. 💙

چندین ویدیو در این مورد در کانال یوتیوب من قرار داده شده در صورت نیاز میتوانید ملاحظه کنید

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

بچه منم دو ماه و نیمه است و تا حالا سه تا شیر خشک عوض کردم و آزمایش مدفوع هم داد که دکتر حساسیت به پروتیین گاوی تشخیص داد اول آپتامیل می خورد بعد هم پپتی جونیور الانم نان altheraو هیچ کدوم هم نساخت بهش و کماکان دل درد و استفراغ روداره