2777
2789
عریزم توروخدا بگو عوارضش اینا چی بود و از کی داری استفاده میکنی

عزیزم من از وقتی استفاده کردم خداروشکر عوارض ندیدم ازش حالا من زیاد هم نمی‌زنم ولی اگه بزنم و حوصله خرج بدم خیلی سفیدم می‌کنه 😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم توروخدا بگو عوارضش اینا چی بود و از کی داری استفاده میکنی

چهار ماه هست

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

عوارضشون چیه سفید شدی؟

عزیزم من خدایی تا الان عوارضی ندیدم ازش  

به بنده خدایی میزد منم استفاده کردم 

به نظرم بزن چون اون قسمت که میخوای بزنی نترس بابا 

مبگن اگ قطعش کنی پوستت سیاه میشه پ خراب من سوالم ابنه ک میشه قطع نکنیم؟تا آخر عمر بزنیم؟

نه بابا من چندتا کرم دیگه امتحان کردم و قطع کردم خداروشکر هیچی نشده 

عزبزم از کجا بگیرم

کرم مروارید هست اسمش رو کارتون فارسی نوشته بود ولی فکر کنم پاکستانیه و دهنه صورتی داره 

من از زاهدان گرفتم خودم زاهدانی ام