2777
2789

من خودم یهههه عالمه معجزه دارم 

با استغفار 400 امام صادق رفتم سفر معنوی الحمدالله 

شما چی 

وای منم امضام راجب این ذکر نوشتم خیلی توصیه میکنمش

قبول باشههه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

تو رو خدا دعا کنید به این نیت ها برا منم معجزه شه😭

تو رو خدا رفتی حرم برام دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرای عزیزانم و شوهر آینده من و خواهرم کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بداخلاق و بد دهن نباشن برا من و عزیزانم و شوهرامون زن دوم نگیرن و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و خیلی بهمون وفا دار باشن😭.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظر کرده امام رضام‌ از مرگ برگشتم تقریبا امیدی به زنده بودنم نبود توی سیزده سالگی یهو بی دلیل دچار حمله قلبی شدم و چند ماه تو‌کما‌ بودم وقتی هم که حالم بهتر شد هر هفته یهو دوباره حمله های موقتی بهم دست میداد و دوباره کارم به بیمارستان میکشید با هزار ترس و ارز مادرم با چشمای اشکی برد منو انداخت داخل حیاط امام رضا کن توی همون سن اونقدر زجر کشیده بودم توی اون مسیر بیمارستان و دکتر و دوا گفتم یا امام رضا کمکم کن

من خوب شدم حتی سالم تر از قبل،الهی قربونش برم که معجزه کرد من زندگیمو نفسی که میکشم مدیون امام رضام‌ به خدا که پناهم شد شاه خراسان❤️ بعدشم توی المپیادی که کلی زحمت کشیده بودم براش با همون حال مریضم رفتم امتحان دادم ولی امیدی. به قبولی نبود اما نفر سوم کشور شدم و خیلی مقام های دیگه که حلش نیست بگم ولی معجزه کرد قربونش برم الآنم یک مشکل بزرگ دارم منتظرم معجزه کنه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

من خیلی وقت نیست که اینجا هستم اما 4 تا کاربر رو دیدم که با هم میان تاپیک داستان بدبختی یا فمنیستی می سازند، خودشون هم با خودشون صحبت می کنن. مثلا چند روز پیش، 7 صفحه صحبت بین خودشون بود! تاپیک پر بازدید میشه، هرکسی هم ضد افکارشون صحبت کنه، به بدترین شکل توهین می کنند. 

تاپیکی بود 12 صفحه صحبت بود، این 4 نفر اومدند، روی تک تک پست ها پاسخ زدند! شد 19 صفحه! کدوم آدم عادی چنین کاری می کنه.

انگار روزی اونا توی این هست که حس بد منتقل کنند. تازه اگر داستان هایی که نوشته میشه واقعی باشند...