2777
2789

امروز موعد تخلیه اش بود ولی تخلیه نکرده چون صاحبخونه بعدی راش نداده خونه جدید گفته تسویه کامل بعد کلید میدم

اینم بگم ما تقریبا پولشونو کامل دادیم

بعد امروز زنگ زدم میگم مستاجر بعدی میخواد اسباب بیاره هر روزی هم که دیر تخلیه کنی اونم از اونور به من کرایه نمیده من طبق قرارداد ازت جریمه کم‌میکنم بعد داد زده سر من میگه چیکار کنم این  صاحبخونمم زبون نفهمه تو اگه میتونی کم کن منم همه چیرو میکنم میبرم 

صاحبخونه ها کلا زبون نفهمن بعد قطع کرد دیگه جوابمو نداد

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما باید پول رو کامل بدیوقتی پول رو ندادی چطوری از اونور به صاحبخونه؟

نوشتم که کامل دادم فقط یمقدارش مونده دیگه اون به صاحبخونش چرا نداده رو من نمیدونم

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
نوشتم که کامل دادم فقط یمقدارش مونده دیگه اون به صاحبخونش چرا نداده رو من نمیدونم

خب میگم دیگه همون یک مقدار رو باید بدید

هر چند واقعا جابجایی کار سختیه چند روز باهاش راه بیاید

چند روز کار سختی نیست❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

شما یه مقدار باهاش راه بیا اونجا باهاش خوب تا نکردند شما هم بی رحمانه برخورد نکنید شما میگی قانون پس قانون انسانیت کجاست. خونه من رهن کامل بود و من پول مستاجرمو کامل دادم اما ۳۵ روز دیرتر رفت چون کار شهرستان براش مهیا نبود هر چی هم گفت پول بدم یه هزارتومنی نگرفتم موقع رفتن بهم گفت شما بهترین صابخونه این سالها بودی خدا همه جا بهت کمک کنه به خداوندی خدا از اون ماجرا به بعد هیچ جا تو زندگیم درمانده نشدم یه پول خیلی بزرگ وارد زندگیم شد و مشکلات مالیم حل شد

خب میگم دیگه همون یک مقدار رو باید بدیدهر چند واقعا جابجایی کار سختیه چند روز باهاش راه بیایدچند روز ...

خودش خواست پاشه من اصرار کردم بمون حتی نسبت به این جدیده کلی بهش تخفیف دادم لج کرد گفت پا میشم خونت اله و بله بعد که امروز موعدشه با لحن بعد و پرخاش و دادو بیداد میگه صاحبخونه جدیدمم مثل شما زبون نفهمه الان همچین آدمی اصلا امکان اینو میده به من که باهاش راه بیام؟ مستاجر بعدی هم از اینور تو فشار گذاشته که میخوام بیام بشینم بعد اون پولی که من ندادم زیر ده تومنه

شما یه مقدار باهاش راه بیا اونجا باهاش خوب تا نکردند شما هم بی رحمانه برخورد نکنید شما میگی قانون پس ...

خوب شما خونتو به کس دیگه نداده بودی مستاجر بعدی تحت فشاره باید جابه جا بشه