2777
2789

من تقریبا دوسالی هست ازدواج کردم وضع مالی شوهرم از بقیه خواهر و برادرم بهتره حالا خواهر دومی شوهرش معلمه ولی حقوقش خیلی زیاد نیست 

تو این دوسال سه چهار بار زنگ زدن به شوهرم پول بهمون قرض بده بخدا خودم خجالت میکشم هر کی پول لازم داشته باشه سری زنگ به شوهرم میزنن این بیچارم خجالت میکشه بگه ندارم یا نمیدم هر کی خواست درجا میزنه

حالا باز این خواهرم میخواد ماشین بخره بدون اینکه از من بپرسه زنگ زده به شوهرم اونم سرش شلوغ بوده جواب نداده مامانم زنگ زد که اره خواهرت گفته میخوام ازش پول قرض بگیرم ۳۰ میلیون 

من چه خاکی تو سرم بریزم بخدا از خجالت اب میشم  دیگه دست خودم نیست یه بار ۳۵ خواست یه بار ۵ خواست یه بار ۱۰ خواست نمیدونم برادر شوهر داره چرا به اونا نمیگه باید آبروی من بدبخت ببره

چیکار کنم؟

حالا سر وقت پس میده؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار تنها برو خونه مادرت اینا به خواهر برادرت هم بگو بیان جدی باهاشون حرف بزن.مگه همسرت بانک سر کو ...

گفتم ولی این خواهرم ابرو نزاشته هم جلوی اون یکی شوهر خواهرم هم جلو شوهرم از هردو پول میخواد

به خانوادت بگو یکمم به فکر تو باشن

اره بخدا یجوری تا الان خودم نشون دادم انگار تو پر قو بزرگ شدم شوهرمم چون اینجوری نشون میدادم هر چی پول میخواستم نه نمی‌گفت حالا یه مدت تو پول دادن خسیس شده

به شوهرت بگو با عذر خواهی بگه ندارم.منم اوایل زندگی اینطوری بودم به همه کمک میکردیم نوبت ما که شد هم ...

بار آخر به زور مجبورش کردم گفت بهشون ندارم حالا باز شروع شده

بد حساب شوهرش

پس بپیچون به بازی بگو نداریم چک داره نمیشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بار آخر به زور مجبورش کردم گفت بهشون ندارم حالا باز شروع شده

به نظرم شوهرت مثل شوهر من قلب پاکی داره ازش سوع استفاده می کنن.ولی بعدا پشت دستتونو داغ می کنید من این راهها رو رفتم به شوهرت بگو تماس خواهرتو چند وقت جواب نده