2777
2789

هیچی بخورم میگم الان فشارم میره بالا قبلا ی بار رفته بودم متخصص قلب گفت استرس داری ولی اون  دکتر کلا خوب نبود الانم خیلی بدهکاری داریم فعلا شرایط دکتر رفتن نداریم تا به شوهرم میگم میگه فعلا صبر کن از ی طرفم خیلی میترسم بخاطر فشارم فکرو ذکرم شده فشار فشار فشار😭

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه استرس نترس ،آبغوره و چیزای ترش یوقتا بخور ..من که همیشه فشارم پایین بخاطر استرس فشارم ۱۳ روی ۶ بود ..همون موقع کلا تپش قلب گرفتم کلا مطب بیمارستان اینجور جاها استرس میگیرم ..نترس چیزی نمیشه ..خود استرس کم کن فقط 

خدایا شکرت❤

چن ماه دیگه میشم30

۱۴ اونقدر نیست که نگران بشی

فقط نمک خیلی کم بزن به غذا

چیزای شور مثل پفک وتخمه وتنقلات نخور

وهمچنین چیزای خیلی شیرین

کلا بیشتر پرهیز کن

استرس م همه دارن تو این اوضاع رو استرست تمرکز نکن

واسه استرس نترس ،آبغوره و چیزای ترش یوقتا بخور ..من که همیشه فشارم پایین بخاطر استرس فشارم ۱۳ روی ۶ ...

منم همیشه پایین بود فشارم ولی نمیدونم چرا چن وقته 14میشه استرسمم بخاطر اینه که فشار دارم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
۱۴ اونقدر نیست که نگران بشیفقط نمک خیلی کم بزن به غذاچیزای شور مثل پفک وتخمه وتنقلات نخوروهمچنین چیز ...

موقه غذا درست کردن منظورت هست که نمکو کم بزنم؟

واسه استرس نترس ،آبغوره و چیزای ترش یوقتا بخور ..من که همیشه فشارم پایین بخاطر استرس فشارم ۱۳ روی ۶ ...

من گردنم درد میگیره حالت تهوع و سرگیجه دارم

بلهکلا نمک و شیرینی رو خیلی کم کن

عزیزم چای رو با کشمش میخورم ممکنه کشمشم فشارو ببره بالا؟

نه اگه زیاد نخوری مشکلی نداره

میترسم تو خواب بیشتر از 14بشه و سکته کنم پسرمم مث خودم بی مادر بشه😢

منم همیشه پایین بود فشارم ولی نمیدونم چرا چن وقته 14میشه استرسمم بخاطر اینه که فشار دارم

خوب الانم اینقد خطری نیست که بترسی..سعی کن مثلا چیزای شور کمتر بخوری ،هله هوله که اصلا مثل پفک ،چیپس ،آجیل شور  .سوسیس کالباس اینا پر نمک .بیشتر سالاد و اینجور چیزها با آبلیمو آبغوره یه قاشق کوچیک بریز بخور ،قره قوروتم خوبه  ..مامانم فشارش خیلی بالاست تا ۲۰ رفته ..آب قره قروت درست کرده گذاشته یخچال ،تو غذاهاشم از همین میریزه ،خدا رو شکر خوبه ..تو غذاهاتم نمک خیلی کم بزن هر کی خواست بعد نمکپاش هست دیگه😁بعدشم روی تنفست کار کن ..یوقتا بشین دم و بازدم انجام بده چند دقیقه ،استرس کم میکنه 

خدایا شکرت❤