2777
2789
عنوان

دوستم ازم پول خواسته چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست
مهم نیست من معتقد نیستم

عزیزم بحث اعتقاد نیست بحث اینکه خدا همه ی جوانب در نظر گرفته و میگه فلان کار حرامه 

مگه زندگیتو دوست نداری؟

قطعا دوست داری پس نذار بخاطر احساسی که داری اینکه بخوای دوستت رو نجات بدی اینده ی خودتو خراب کنی

عزیزم بحث اعتقاد نیست بحث اینکه خدا همه ی جوانب در نظر گرفته و میگه فلان کار حرامه مگه زندگیتو دوست ...

به شوهرمم میتونم نگم راستشو ازش بگیرم اینم اوکی نیست؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه یه تصمیم شخصی هست که باز داری دوستت رو تو یه کار حرام کمک میکنی و اینکه این ریسک رو میپذیری که ممکنه دوستت نتونه پرداخت کنه اگه خوشبینانه ام ببینی که دوستت قرضشو پس داد باز هر بار مبلغ هنگفتی بخواد میاد سراغ تو 

راستشو بگو

بگو من ندارم این همه کمکت کنم

اگه گفت ماشینتو بده

بگو به نام مادرمه یا به نام همسرمه

بخدا الان هیج خواهری در حق خواهرش همچین ریسکی نمیکنه

این دیگه یه تصمیم شخصی هست که باز داری دوستت رو تو یه کار حرام کمک میکنی و اینکه این ریسک رو میپذیری ...

باشه ممنون

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

عزیزم شما که کمک میخوای من خواهرانه تا جایی که تونستم سعی کردم بهت بگم نکن اما بخاطر اینکه مطمئن بشی با یه مشاورم حرف بزن 

تا خدای نکرده الکی ریسک نکنی

ببین کل رفتار های ما باعثش طرحواره هایی که داریم 

بزنی تو نت متوجه میشی اینکه الان شما فقط دلت میخواد ناجی دوستت باشی این نشون میده طرحواره ی ایثار و گذشت داری

نباید بذاری بخاطر طرحواره ای که داری زندگی خودت بهم بریزه

خب دلیلشو چجوری به همسرم بگم؟ دروغ بگم مثلا ی کار دیگه کرده؟ اعتماد دارم بهش ازین لحاظا

بنظرت حقیقتو بش بگی پول نمیده؟؟؟ خو اگه داشته باشه میده تا ماشینو نفروشی.. نگران نباش ان شالله میده اگرم نداد بنظرم فروختن ماشین عاقلانه نیس .. فک کن همسرت برا قرض رفیقش ماشین یا خونتونو بفروشه چه حالی میشدی

بنظرت حقیقتو بش بگی پول نمیده؟؟؟ خو اگه داشته باشه میده تا ماشینو نفروشی.. نگران نباش ان شالله میده ...

میده اما به دوستم بدبین میشه از قمار و اینا متنفره خودمم یبار قبلا کردم خیلی شدید عصبی شد

اگه ماشبنشو میفروخت والا برام مهم نبود 

میده اما به دوستم بدبین میشه از قمار و اینا متنفره خودمم یبار قبلا کردم خیلی شدید عصبی شداگه ماشبنشو ...

عزیزم مهم نیس ایشون به دوستت بدبین بشه مهم اینه بدونه همسرش چیزی ازش مخفی نمیکنه.. بازم نمیدونم خودت سبک سنگین کن ببین هرجور صلاحه رفتار کن

دلیلشو چجوری به همسرم بگم؟ قمار بازی کرده و باخته

بگو عمل داره لازم داره يا بگو مريض شده ولي بين خودمون بمونه

بعدم بگو دكترن اشتباه تشخيص داد 

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱