2777
2789
عنوان

خانومایی که تو رشته ریاضی تحصیل کردن یا معلم ریاضی هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم امسال نهم بودم معلممون از بس نکات اضافه می‌گفت خود کتاب رو کار نمیکرد وقت نمیکرد یعنی همش جزوه می‌نوشتیم فقط حتی امتحان هم از هیچ فصلی از ما نگرفت فقط فصل اول و دوم امتحان میان ترم گرفت و امتحان ترم اول کلا خیلی وقت کم داشتیم با اینکه اضافه تر از مدارس دیگه زمان برای ریاضی داشتیم بعد امتحان نهایی بود و از کتاب ما هم هیچی بلد نبودیم من معلم خصوصی گرفتم خدا خیرش بده خیلی خوب بود

امسال انتخاب رشته هم باید بکنمواقعا اینکه میخوام چی برنامه هیچ ایده ایی ندارماز طرفی تا میخوام درس ب ...

مشاور برو مشکل عدم تمرکز داری 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

من خودم امسال نهم بودم معلممون از بس نکات اضافه می‌گفت خود کتاب رو کار نمیکرد وقت نمیکرد یعنی همش جز ...

بینی فصل 2 3 4 کدوم اول کار کنم؟

بعد به نظرت قبول میشم

بینی فصل 2 3 4 کدوم اول کار کنم؟بعد به نظرت قبول میشم

اره عزیزم چرا نشی برات خیلی دعا میکنم مطمئنم با نمره عالی قبول میشی فقط تلاش کن. معلم ما بارم های این درس هارو بهمون گفت منتها من الان کلاس دارم میرم داخل ماشینم خونه نیستم رفتم خونه بهت میگم

اره عزیزم چرا نشی برات خیلی دعا میکنم مطمئنم با نمره عالی قبول میشی فقط تلاش کن. معلم ما بارم های ای ...

مرسی عزیزم

امیدوارم هر چی تو زندگیت میخوای خدا بهت بده

اینو بخون انشاالله خدا کمکت کنه شنیدم اگر یه مدت بخونی دقیق نمیدونم چند روز خدا ارزوهاتو برآورده میکنه .

اینم بگم باید تلاش خودتو هم خیلی بکنی هاااا هیچی راحت به دست نمیاد برو جلو خدا پشت و پناهته🤩❤️‍🔥❤️‍🔥