2777
2789
عنوان

حس ششم یک کلمه فقط بگو اره یا نه

111 بازدید | 22 پست

میلاد به الناز حس داره؟ 

تو این فکر هست بهش اعتراف کنه که بهش حس داره؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

پس کلا حسی نداره؟ 

آخه همش خودشو نزدیک میکنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

نه

پس کلا حسی نداره؟ چرا همش خودشو نزدیک میکنه

نداره حسش الکیه حتی اگ خودشو هم نزدیک میکنه میخاد سو استفاده کنه

یعنی الکی فاز گرفته که حس داره ولی در واقعیت نداره پس؟

یعنی خودشو میخاد با حس جلوه بده؟ 

آخه همش تو جمع زل میزنه به آدم .پرحرفی میکنه . همش خودشو به زور نزدیک میکنه 

پس سواستفاده هست؟