2777
2789

برای درس های انسانی مثل جامعه شناسی و تاریخ و ...

دانشگاه تهران خیلی گرون بود 

میدونید هزینه تقریبی دکترا در دانشگاه های علامه و بهشتی چند میشه؟ 

میخوام ببینم اگه ارزش داشته باشه بخونم و برم دکترا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه شو نمیدونی در کل چند میشه؟ واقعا دوست دارم بخونم خیلی وقت نمیکنم به شبانه اینها دارم فکر میکن ...

چرا روزانه نمی خونی؟  به هر حال شما بخواهی بری دانشگاه باید اطلاعاتی از قبل داشته باشی  اگه اطلاعاتت در حدی نباشه که بتونی کنکور دکتری روزانه قبول بشی سر کلاس نشستنت اصلا بی خود هست.   چون اطلاعات جدید روی چی می خواهی بنا کنی؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چرا روزانه نمی خونی؟ به هر حال شما بخواهی بری دانشگاه باید اطلاعاتی از قبل داشته باشی اگه اطلاعاتت ...

برا روزانه  میخونم  اما با اینکه لیسانس و ارشدمو  دانشگاه تهران و علامه خوندم 

ولی تو خودم نمیبینم روزانه قبول بشم و دارم بررسی میکنم روزانه قبول نشم شبانه چقدر هزینه اش میشه 

آخه خیلی درگیر کار و زندگی هستم

تازه مقاله هم ندارم 

برا روزانه میخونم اما با اینکه لیسانس و ارشدمو دانشگاه تهران و علامه خوندم ولی تو خودم نمیبینم رو ...

تا حالا کنکور دکتری دادی؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه فقط یه بار ثبت نام کردم شما شرکت کردی؟

یعنی اون یه بار که ثبت نام کردی هنوز امتحان ندادی؟ 

دیگه مثل قبل نیست که رقابت ها انقدر دید باشه به راحتی ربطه میاری و برای مصاحبه می ری 

اونجا ازت سوال درسی می پرسن و مدرک زبان هم براشون مهمه. این دو تا رو بتونی از پسش بربیای مصاحبه قبول می شی

یعنی اون یه بار که ثبت نام کردی هنوز امتحان ندادی؟ دیگه مثل قبل نیست که رقابت ها انقدر دید باشه به ر ...

اصلا آزمون شرکت نکردم و جایی برای مصاحبه نرفتم 

خدا کنه سخت نباشه و بشه دولتی قبول بشم 

تحقیق کردم گفتند مدرک زبان و مقاله میخوان 

کاش نخوان