2777
2789

مثلا تو هر چیز میگه یکم بالا هستس نمومنش امروز بهش گفتم بیا به شوخی گفتم همه ایفن 16 پرو مکس دارن مثل دوستم توام دست کن تو جیبت برام بخر میگه 200 میلیون بدم برا یه گوشی 

شمام واکنش تون چیه اون لحظه

God, please give me great wealth so that I can befortunate

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم شاغلم معطل نیستم کسی دیگه بخواد دست به سرم کنه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

خداییش:شوهرم برا هیچی نگفته تا حالا گرونه .ولی منم با اینکه میدونم خیلی بیشتر از اینا داره هیچ وقت گوشی ۲۰۰ تومنی ازش:نخواستم.شاید بحث جنبه و این چیزاست  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من قبل ازدواج خوب شناختمش برا همین همیشه چیزی میخام ک خودش برام بهترشو بخره. 

بنظرم اینا دیگ لوکس محسوب میشه. مگه اینگه وضع مالیتون خوب باشع

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خب واقعا چ دلیلی داره ۲۰۰ تومن بدی ب ی گوشی ک تو این جامعه ناامن بخاطرش روت چاقو بکشن یا تو کوچه بزن ...

پس چطور همه دارن؟ 

God, please give me great wealth so that I can befortunate

تو این مورد که راست میگه واقعا 

من چیز غیرعادی نمی خوام ازش ، اگه بخوام هم با پول خودم میخرم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم