2777
2789
یعنی اشتباه کردم برنامه نویسی حرفه ای یاد گرفتم😅

نه من خودم خیلی دسوت دارم یاد بگیرم . 

برای اینکه تدریس بکنی و بتونی شروع کنی همه جا مدرک ttc می‌خوام باید سطح زبانتو بالا باشه ( برای کسی که تازه کار هستم ) 

من خودم چون ttc نداشتم دو جا مصاحبه رفتم ردم کردند . ( چون نحوه تدریس رو هنوز یاد نگرفتم ) 

به نظرم توی رشته خودت بهترین باش . 

الان بهترین کارو کردی همین درامدت حیلیاااا دنبالشن قشنگم بخدا خیلی ارزش داره . 

من خودم دبیری میخونم ( فرهنگیان ) اما هنوز توی موسسات کار پیدا نکردم فقط منتظرم این ترم برم مدرک ttc بگیرم تا بتونم کار کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

۱۵ تا ۲۰ میلیون؟ مطمئنید؟من هر معلم زبانی دیدم از حقوقش شاکی بود حدود ۷ میلیون میگفتن با حتی کمترالب ...

۷ تومن ؟😐

مگه چند ساعت در هفته کار می‌کنند ؟

من توی جای ویژن درخواست میدم اونجا زیر ۱۵ نیست .( البته ۲۴ ساعت در هفته باید کار کنی )

کلاسهای آنلاینش . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خودم خیلی دسوت دارم یاد بگیرم . برای اینکه تدریس بکنی و بتونی شروع کنی همه جا مدرک ttc می‌خوام ...

من خودم رشتم کامپیوتره خداراشکر برنامه نویسم ولی انگلیسی هم چون واقعا برنامه نویسی نیازه و برای پیشرفت

نه عزیزم من علاقه ای ندارم تک بعدی باشم ، درسته رشتم زبانه . اما ؛من هم ویولن میزنم هم در کنار انگلی ...

خواستگارت انشالله باید مثل خودت خفن باشه وگرنه نباید بیاد😅 ببخشید شوخی کردم

میشه مصاحبه رو توضیح بدین چیا میپرسن و کتاب و درسی که باید دمو بدین رو از قبل مشخص میکنن یا نه؟چون خ ...

نگاه من برای کلاسها آنلاین درخواست میدادم و درباره اپلیکیشن های که کار کردم سوال میپرسیدن . 

فقط بعضیاش کتاب مشخص کرده بودند ولی فقط ازت مثلا مبحث گرامر رو میگفتن فلان چیز رو چجوری توضیح میدید یا فرق فلان جمله با فلان جمله چیه ( از لحاظ گرامری بود و معنی ها متفاوت میشد )

و مثلا می‌گفت درباره .... میدونی (ی نوع تدریس  هست که توی دوره ttc می‌خونی ) دوباره همینطور درباره انواع تدریس سوال می‌پرسید . من رد شدم از این مضابحه اما هم کلاسی دانشگاهم همینو قبول شد (هم مدرک ttc داشت و هم سابقه تدریس به کودکان ) 

نگاه من برای کلاسها آنلاین درخواست میدادم و درباره اپلیکیشن های که کار کردم سوال میپرسیدن . فقط بعضی ...

عذر میخوام من به دلایلی باشگاه نمیتونم برم اما تناسب اندام هدفم است و میخوام تا آخرش برم بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

من دوست دارم به جای 10 مهارت یک یا دو یاد بگیرم اما جوری باشه که تا آخرش و کاملبرادرم همیشه حرف یک م ...

درسته عزیزم ، دیدگاه جالبیه و کاملا موافقم . 

البته من ویولن و نفاشی و ... رو به عنوان مهارت یاد نمی گیرم ( علاقه شخصی دارم و بهم آرامش میده ) .

ولی کاملا با حرفتون موافقم . 

من داداشم مثلا میگم می‌خوام آلمانی یاد بگیرم خودش می‌ره پرس و جو می‌کنه و بهم بیشتر توضیح میده و همش میگه ثبت نام کردی ؟ و ... آخرم ثبت نام کردم ، بعدشم میاد مزیت هاشو میگه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣یادشم نمیره

من خودم رشتم کامپیوتره خداراشکر برنامه نویسم ولی انگلیسی هم چون واقعا برنامه نویسی نیازه و برای پیشر ...

بله درسته ، خیلی رشته خوبیه ، من خیلی علاقه دارم بهش 👌🏻

بله ۲ جلسه رفتم فهمیدم کلش انگلیسی هست 🤣واقعا رشته سختیه آفرین بهت ، دست راستت روی سرم 😆