یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دقیقا میدونی چرا من باید چند نفر C1 و C2 بودنمن سطح خودم B1 بود یک چیزهایی گفتم به جان همه عزیزانم ش ...
چه کلماتی بگو منم بدونم برای منم اینطوریه یا نه
با اجازه منم c1 هستم
دبیری زبان هم میخونم تو دانشگاه
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
عزیزم برای معلم زبان شدن بستگی به موسسه داره ولی از b1 میشه معلم شد تدریس بیشتر متود و مدیریت هست ال ...
من یک کاربر دیگه هستم
دبیری زبان میخونم . سطحم هم c1هست
اما ی موسسه در بهترین حالت برای مدرس حداقل b2-c1 میخوان وگرنه اکثرا c1-c2 میخوان
یا حداقل من ندیدم توی آگهی های استخدامی
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
ببخشید شما فقط یک مهارت جلو میرید بخاطر همین تا c1 میرید درسته؟
متوجه منظورتون نمیشم .
مهارت منظورتون مهارت های چهارگانه هست ؟ ( ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ و اسپیکینگ )
C2 نرفتم هنوز که بدونم اما فک کنم علائم نگارشی رو بیتششر کلر میکنیم تا جایی که کتاباشو دیدم درس جدیدی نمیدن فک کن میخواد مکالمات رو بهتر کنه اما بازم میگم اطلاعی ندارم