2777
2789
شما معلم زبان هستید؟ میشه لطفا راهنماییم کنید ؟

نه عزیزم فعلا مدرس نیستم 

برای تدریس باید کلاسهای تی تی سی شرکت کنید

بعضی موسسه ها فقط کلاسهای ttc خودشون رو قبول دارن برای همین بنظرم همون اول یک جای معتبر شرکت کنین که بقیه ی موسسات دیگ قبولش داشته باشن

بعد گرفتن مدرک هم موسسات مختلف که مدرس میخوان دمو میدین بعد اگر از دمو راضی بودن استخدام میشین

👊
آره عزیزم لطف میکنیمن خیلی وقته تو سطح B2 ام و لازم دارم برم بالاتر

کتابای آیلتس

improve your skills

In use ها هم خوبن مثل vocabulary اش 

Understanding and using English grammer

کتابایی که برای معلم زبان شدن خوندن

Approaches to learning 

فیلم دیدن و انیمیشن دیدن ولی واقعا خیلی خوبه در کنار خوندن کتابای مختلف زبان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا میدونی چرا من باید چند نفر C1 و C2 بودنمن سطح خودم B1 بود یک چیزهایی گفتم به جان همه عزیزانم ش ...

چه کلماتی بگو منم بدونم برای منم اینطوریه یا نه 

با اجازه منم c1 هستم 

دبیری زبان هم میخونم تو دانشگاه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

میشه یکی بگه سرفصل های C1 رو حداقل دوتا بگه

ما که c1 هستیم تقریبا همه چی تمومه فقط مرور گذشتس همین حالا چند تا کلمه ی جدید هم ممکنه یاد بگیریم  بیتششر میریم سمت علائم نگارشی و... 

چه کلماتی بگو منم بدونم برای منم اینطوریه یا نه با اجازه منم c1 هستم دبیری زبان هم میخونم تو دانشگاه

ببخشید شما فقط یک مهارت جلو میرید بخاطر همین تا c1 میرید درسته؟

عزیزم برای معلم زبان شدن بستگی به موسسه داره ولی از b1 میشه معلم شد تدریس بیشتر متود و مدیریت هست ال ...

من یک کاربر دیگه هستم 

دبیری زبان میخونم . سطحم هم c1هست 

اما ی موسسه در بهترین حالت برای مدرس  حداقل b2-c1 می‌خوان وگرنه اکثرا c1-c2 می‌خوان 

یا حداقل من ندیدم توی آگهی های استخدامی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خودآموز بدرد نمیخوره .الان تیچر من کلی کار ازم میخواد هرجلسه باید یه کلیپ ببینم خلاصه اش رو به انگلی ...

کدوم موسسه میرید شما؟ 

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
ببخشید شما فقط یک مهارت جلو میرید بخاطر همین تا c1 میرید درسته؟

متوجه منظورتون نمیشم . 

مهارت منظورتون مهارت های چهارگانه هست ؟ ( ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ و اسپیکینگ ) 

پس C2 چیه؟

C2 نرفتم هنوز که بدونم اما فک کنم علائم نگارشی رو بیتششر کلر میکنیم تا جایی که کتاباشو دیدم درس جدیدی نمیدن فک کن میخواد مکالمات رو بهتر کنه اما بازم میگم اطلاعی ندارم

من یک کاربر دیگه هستم دبیری زبان میخونم . سطحم هم c1هست اما ی موسسه در بهترین حالت برای مدرس حداقل ...

من تحقیق زیاد کردم گفتم بستگی به موسسه داره بعضی موسسات گفتن از b1 

ولی درسته اکثرا از b2 استخدام میکنن

ببین مثلا تدریس کودکان بیشتر بازی هست و دانش زبانی به خصوصی نمیخواد بیشتر متود مهمه

👊