2777
2789
خوب من باید چیکار کنم دقیقا؟؟؟؟نمیخوام معلم زبان بشم

اصلا به معلوم شدن ربطی نداره 

من با سی وان کلاس‌های تربیت معلم و رفتم ولی دمو قبول نشدم باید دوباره برم

چیزی ک من فهمیدم اینه ک هرچی بیشتر بخونی زبان و نکات ریز و جدید تری پیدا میکنی

💕🌸☘️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای شغلم برنامه نویسی حرفه ای هستم و دارم یادمیگیرم

برنامه نویسی چه زبانی کار میکنین؟ حقوقش خوبه؟ دورکارین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
برنامه نویسی چه زبانی کار میکنین؟ حقوقش خوبه؟ دورکارین؟

پایتون حرفه ای یاد گرفتم الان خداراشکر بیست میلیون ماهانه دارم شغل فوق‌العاده پول ساز اما چون تازه کارم ۲۰ میلیون درماه است

پایتون حرفه ای یاد گرفتم الان خداراشکر بیست میلیون ماهانه دارم شغل فوق‌العاده پول ساز اما چون تازه ک ...

تو خونه کار میکنین یا شرکت؟ چقد زمان میزارین در روز؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نه فقط استادای موسسه و دانشگاه مونو میشناسم🤦‍♀️

استاد آرش نیا یک دوره داره من خریدم هر کلمه یا جمله ای که میگه همزمان داخل فیلم پخش میشه ده بار صد بار داخل ویدیو ها آزمون دارم نکات ریز تلفظی ریشه شناسی نمیدونم همه چی صحبت کردن همه چی