دوستان من چند ماه پیش قبل از عقد رفتم معاینه واسه بکارت سالم بود با خواهر نامزدم و مادرم چون مادر ایشون فوت شده بعد دکتر گفت از نوع حلقوی ارتجاعی هس شاید خون بیاد شاید نیاد و ما قراره یک سال عقد باشیم ب نظر شما من قبل از عروسی برم معاینه باز با خواهرش یا نه؟ ک بعد نگن تو عقد کار خودشون کردن چون نامزدم خونه مستقل داره و من بعضی وقتا میرم خونش درسته شوهرم هس اللن ولی طایفه خودم و طایفه خودش ب شدت فضول هستن ب نظرتون قبل از عروسی یعنی یه هفته قبل عروسی هم باز برم یا نرم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این حرفا رو فقط در فضای مجازی میشنوم. تا به حال در دنیای واقعی ندیدم کسی بابت خصوصی ترین مسائل زندگیش نگران حرف این و اون باشه ... گیرم رابطه ی جن سی هم ایجاد شد مگه شما عقد نیستید ؟! چرا باید پاسخگو باشید ...
اکثر دخترا تو این زمونه در دوران عقد رابطه جن سی دارند ،چون خلوت های زیادی با هم دارند ، آزادی دارند؛ فیلم می بینن!!! دیدم تو دوران عقد ۴ روز میرن مسافرت و بر میگردند ، نمیرن که نگا در و دیوار کنن