2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بابامو زور کنه هر چی داره بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نمیفهمه اصلا

پدرتون مخالفت کنه هیچ کار دیگه نمیتونه بکنه 

همش تاثیر این کلیپا اینستا هستش میان الکی و دروغ میگن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اینا همون بچه هایی هستن که پدرمادر له له میزنن براشون که هر جور شده بچه دار شن حالام نمیشه کنترلشون کرد

یه کتک حسابی میخاد تا بشینه سرجاش بابات معلومه بی زبونه بلد نیس بشونتش سرجاش وگرنه هر روز کُری نمیخوند و بخاد چیز بشکنه

پررو مال واموال پدرشو میخاد به باد بده رو چه حسابی همچین بزنینش نفهمه از کجا خورده بگو گمشو برو سرکار به مال بابا چشم دوختی تازه تورو هم از ارث محروم کنه اون دربه درام سر پیری کاسه گدایی دور از جون دست بگیرن

۱۱۰ خبر کنید میشینه سر جاش

از این داداشای پررو مام داشتیم بیچارمون کرد 

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بابای من خیلی مطلومه خییییییلی 🥲🥲🥲

بابای من معتقده باید دست هرکس تو جیب خودش باشه دیگه بعد یه سنی، همون دیگه از مهربونی بابات سوءاستفاده کرده، باید حسابشو برسه☺️ چرا باید زمیناشو بده به داداشت، داداشت باید بره خودش کار کنه دیگه💀

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

داداش ناخلف هم بد چیزیه

ما هم یکی داریم پیرمون کرده

سرکار نمیره میگه کسی با کارگری به جایی نمیرسه

ولی وقتی هم کلی یا بدبختی بابام رو راضی کردیم مغازه اجاره کنه همون اول گفت نگیرین که کار نمیکنم 

اگه بابات تحت فشار قرار گرفت که بفروشه حداقل سهم شمارو بزنه به نام خودتون تا همه چیز رو دود نکنه

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋