2777
2789

..رفته بودیم باشون شمال اون عفریته بدون شوهرش اومده بود تازه پررویی ام میکرد..خونه یکی از اقوام موندیم مغازه فستفودی داشت..بعد ناهارپرسیده بود چی میخورین اونام میخاسن بگن نخورده ایم همه گفتن فلافل منم تورودربایسی گفتم فلافل بااینکه سندروم روده داشتمو بهم نمیساخت اونم تومسافرت،بعد که ساندویچارو اورد دیدیم ۶تافلافله و ۶تا همبرگر،از روی مرامش همبرگرهم برامون داده بود بعد ما کلا ۷نفربودیم،تا نشسیم سرسفره شوهرم گفت کدومو میخای گفتم اگه همبرگرا زیاده یدونه همبر..تا رفتم بردازم خواهرشوهرکفتارم شروع کرد زر بزنه و توپ و تشر که تومگه نگفتی فلافل حالاچرا همبرمیخای؟گفتم خب نمیدونستم چیز دیگه ای هم میاره بهم فلافل نمیسازه و چون همتون فلافل خاسین..گفت نخیر تواول گفتی فلافل میخایمو خودت گفتی و هی زر زر من گفتم باشه و ساندویچ فلافلو برداشتم نزدیک بود آب بشم برم زمین کاراخدا صاحب خونه نبودن،که مچ دستمو محکم گرفتمو فلافلو ازم گرفت گفت نه همبرگرتو بخورو فلان..من نزدیک بود گریم بگیره..و به زور غذاموخوردم.شوهرمم که هیچی نگفت،خواهرش همسن منه ولی خیلی دریده س..یعنی برای اولین بار رفتم شمال،باقوم شوهررفتم که هنوز که هنوزه اسم شمالو میاری تشنج میکنم بسکه اذیتم کردن..مادرشم همینطور..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با شوهرت برو مسافرت گفت هم‌بکو‌ خواهرت اذیت می‌کنه

خواهرش اونجا زر زیادی زد..اما امان از مادرشوهرم..اونو نمیگم فقط نمیدونم چرا هروقت میریم جایی باهم شده ی گردشم باشه انگار از جلد آدمیزادی میان بیرون ی بیصفتای عقده ای میشن که حد نداره..مادرش که نمیخاد من ی لیوان چایی ام باشون بخورم،میخاد نه من بهم خوش بگذره نه چیزی بخورم،فقط بشور و بساب و خرحمالی براشون کنم...آدماشونم میبینن هار میشن

همسرتون باید میزد تو دهن خواهرش منظورم فیزیکی نیست ولی بهش تذکر میداد

هیچی بهش نگفت چون توجریان نبود ما خانما تواتاق بودیم که ازمون پرسیدن چی میخورید..شوهرم فکر میکرد خواهرش داره واقعا راست میگه

وقتی دیدی شوهرت هویجه باید یکی میخوابوندی زیر گوش خواهرش اگر شوهرت حرف میزد یکی هم زیر گوش اون بی عر ...

مگه جرعتشو دارم؟دارم میگم دریده ان درییییییده...مادردختری ی دریده های سلیطه ای ان که حدنداره...بلدن چجوری منو جلو شوهرم بچزونن