2777
2789
عنوان

دوستم بچه داره با پسر مجرد ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاچشمت دربیاد برو جلوشوهرتوبگیر

من مثل تو نیستم شوهرمو با زنای خراب تقسیم کنم ولش کردم دارم جدامیشم حداقال عرضه جداشدن و غرور و شخصیت دارم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بابا حسادت نیست که هر بدبختی میاد از مشکلش میگه حسادت حسادت بنده خدا نخواسته که اون بدبخت شه میگه فق ...

اتفاقا حسادته دیگه پس چیه ! خودشم داره میگه ! اینکه دختره جدا شده و بچه داره .‌ منظورشون اینه لیاقت نداره !! خب متاهلایی ک بدبخت شدید جدا شسد بلکه یکی مث این مرده نصیبتون شد . حالا مردا با چارتا بچه دنبال دختر مجرد و سن کم میرن بقیه مردا میگن دمت گرم ک تونستی . زنا بین خودشون بخودشون میپرن که چرا !! زندگیش و نوع ازدواجش بخودش مربوطه 🤷‍♀️

برو گمشو بندال تویی حسود عقده ایدوستت مثل تو حسود و عقده اینبوده خدا بهترینهارو نصیبش کرده

هی هیچی بهت نمیگم باز زر میزنی دکمتو بزن دیگه بندال نیستی چی هستی پس ده صفحه نوشتی فعلا که عقده ای تویی پیگیر بیچاره تو لازم نکرده به من تیکه بندازی من بدیخت نیستم با مرد هرزه زندگی کنم خداروشکر ولش کردم تو بمون ایدز بگیری

من مثل تو نیستم شوهرمو با زنای خراب تقسیم کنم ولش کردم دارم جدامیشم حداقال عرضه جداشدن و غرور و شخصی ...

ههع😏😏😏😏تو داری دق میکنی

بدبخت کجا ولش کردی؟ من امون ندادم به شوهرم مثل آشعال انداختمش بیرون از زندگیم مثل تو

نه حسرت کسی رو خوردم نه به پای

شوهر خائن موندم من همون موقع

مثل سگ از زندگیم انداختمش بیرون

بااینکه بار اولش بود مثل تو چندسال

آویزونش نشدم و بشینم بشمرم  

چندبار چندتا زن خراب و برده باغ

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

اتفاقا حسادته دیگه پس چیه ! خودشم داره میگه ! اینکه دختره جدا شده و بچه داره .‌ منظورشون اینه لیاقت ...

یعنی کافیه یکی یه چیزی بگه صدجور قضاوتش میکنید ریپ نزن دیگه جواب نیمدم

گناه نکردهولی بچه های اینجا سریع گارد میگیرنحتی اگه بگی عروس خانواده زنا کرده در حد بنزبازم میگن خوب ...

عروس خانواده زنا کنه میشه هرزه محض .. نه کار خوب .‌ ولی این خانوم جدا شده و کارش نه جرمه نه گناه .. 

هی هیچی بهت نمیگم باز زر میزنی دکمتو بزن دیگه بندال نیستی چی هستی پس ده صفحه نوشتی فعلا که عقده ای ت ...

بیا برو بمیر عنتر مگه تو زندگی منی

که ببینی نگهش داشتم؟من قوی ام

مثل تو نیستم بیام چس ناله کنم

انقدز برام بی ارزش بود که حتی 

نخاستم یه بار تاپیک طلاقمو بزنم

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا