2777
2789

آره معمولا خیلیاشون بخاطر آلاخون والاخونیه یکم بهتر شد

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا تا دو سه سال اول بحث و .‌‌‌‌‌.... زیاده و طبیعی . کم کم با مشاوره و صحبت و یادگرفتن قلق زندگی بهتر میشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بحث و جدال نداشتیم 

اما فکر نمیکنم درست بشه معمولاً بدتر میشه تا بهتر 

البته بستگی به موضوع بحث هم داره 

گاهی ممکنه سخت گیری خانواده ها و دوری و دلتنگی باعث بشه 

که بعد از ازدواج اوضاع آروم تر میشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بهتر شدن چون اوایل ازدواج ادم نپخته هست و زود رنج و زیاد زندگی رو رویایی تصور میکنه 

اما بعد از عروسی مخصوصا بچه دار شدن باز یه مشکلات دیگه میان سرراهت 

کلا اسون بگیری میگذره ، سخت بگیری هم میگذره 

فقط مواظب باش خودتو الکی و بیخود داغون نکنی

سر مسئله ای که دوسال بعد یادت هم نمیاد الکی بحث‌نکن

بهتر شدن چون اوایل ازدواج ادم نپخته هست و زود رنج و زیاد زندگی رو رویایی تصور میکنه اما بعد از عروسی ...

بنظرت بهش پیام برم برای فردا شب دعووتش کنم برای شام