2777
2789

ظهری میگه  داری برا کنکور میخونی یا نه /:

مامانم میگه نه قبول نمیشی همین رشته خودت ادامه بده 

بابام چون خودش معماری خونده عموم مهندس برقه 

اون عموم داروساز است دختر عمو هام همه پرستاری فیزو و پزشکی و... قبول شدن گیر داده بشین بخون برای کنکور🫥🫥🫥🫥

منم فعلا شرایطش ندارممم رشته خودم دوست دارمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا مگه مغز خر خوردی که رشته خودتو ول کنی بری دنبال رشته ای که معلوم نیس از پسش برمیای یا ن 

بزرگترا اگه عقل داشتن که وضع زندگی شون این نبود😐😐

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
روان

روان شناسی هم خوبه...اگه به خاطر آینده ی شغلیش پدرت میگه،الان همه میرن پیش مشاور و تراپی و این چیزا

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یعنی میگه بازار کار روانشناسی خوب نیست؟

چه میدونم میگه یک رشته ای بخون که آیندت 😕 تامین باشه بخاطر جایگاه پرستیژ بازار کار رشته ها پیرا و پزشکی گیر داده کنکور بخون هیچکدوم از دوستامم نتونستن قبول بشنننننن دوستم الان ۴ ساله پشت کنکوره هیچی نیورده روزانه خب من اینا میبینم نا امید میشممم