2777
2789
عنوان

کیا بارداری سختی داشتن

66 بازدید | 14 پست

من سه ماهه  باردارم از وقتی باردار شدم هر روز یه مریضی دارم دیگه  خسته شدم توان ادامه  دادن ندارم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بارداری وزایمان بسیااااااااااااارسختی داشتم بچهامو36هفته درمیارن ازشکمم ازشش ماهگی هم تاهشت ماهگی مرتب بستری بودم  فکرکنم بیشترازدوماه بستری

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری وزایمان بسیااااااااااااارسختی داشتم بچهامو36هفته درمیارن ازشکمم ازشش ماهگی هم تاهشت ماهگی ...

وای چه  سخت من دو ماهه  همش  مریضم بدنم ضعیف شده  نمیتونم کارامو  بکنم خیلی سخته  دیگه بچه نمیارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزبزم سر هر هفت تا بچتون اینطور بودین ؟

نه گلم سرسه تای اخری چون دیابت داشتم وبچهام خیلی تپلی وچاق میشدن تو شکمم 

وای چه سخت من دو ماهه همش مریضم بدنم ضعیف شده نمیتونم کارامو بکنم خیلی سخته دیگه بچه نمیارم

تغذیتو خوب کن حالت بهترمیشه هرمونات بهم ریخته طبیعیه عزیزم

تن خودت وتو راهیت سلامت

چه مریضی من هفته ششم هستم فعلا که همین الان نماز نشسته میخونم حس سنگینی دارم از الان و تهوعم شدید هی ...

من از پنج هفته  تهوع شدید داشتم همش ضعف وبیحالی  یکم بهتر شدم  الان ده روزه سردرد  دندون درد  گرفتی  بینی  آبریزش  همه چی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از پنج هفته تهوع شدید داشتم همش ضعف وبیحالی یکم بهتر شدم الان ده روزه سردرد دندون درد گرفتی ...

انشالاه ب سلامتی میگذره عزیزم بیخود نیست میگن بهشت زیر پای مادره منم با کلی دارو و آمپول با آی وی اف باردار شدم و خدا رو شکر میکنم که الان اینه وضعیتم 

چه مریضی من هفته ششم هستم فعلا که همین الان نماز نشسته میخونم حس سنگینی دارم از الان و تهوعم شدید هی ...

آخ آخ.. ان شاالله زودتر این دوران بگذره. من سه ماهم داره تموم میشه هنوز این شکلی هستم. تازه به دختر کوچولو هم دارم

آخ آخ.. ان شاالله زودتر این دوران بگذره. من سه ماهم داره تموم میشه هنوز این شکلی هستم. تازه به دختر ...

منم عزیزم امروز پسرم ازم خواست که مرغ سوخاری درست کنم برای چیزی که ب شدت بهش ویار دارم گناه دارن بچه آن از شرایط که خبر ندارن