2777
2789

دلم تنگه برا خانواده ای ک ۱۴سالگیم از هم پاشید 

۱۴سالم بود مامانم مرد 

دوتاخواهرام ۲۱سالگیم ویکیم خیلی ک بچه بودم مرد

داداشم هرویین میکشه زندانه

پدرمم سکته مغزی کرده تو۵۷سالگی

من فقط یه داداش دارم ک مریضه افسردس وبداخلاق و صمیمی نیستم باهش

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ب حق این وقت اذان خدا بت آرامش بده و خوشبخت ترینم باشی برادرت و بابام شفا کامل بگیرن 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

۱۵ سالگی شوهرم فوت کرد بدون هیچ حمایتی با یه بچه چهار ماهه تنها شدم الان ۹ساله که زندگیم و به بدبختی میگذرونم

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

خدایا به حق صاحب الزمان روی خوشی رو به این دختر نشون بده.

الهی به حق پنج تن آل عبا جوری خوشبخت و شاد بشی که غم هاتو فراموش کنی و از ته دل بخندی خواهری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الهی ب حق این وقت اذان خدا بت آرامش بده و خوشبخت ترینم باشی برادرت و بابام شفا کامل بگیرن 🫂

چطور میشه خوشبخترین باشم وقتی داغون شدن عزیزام

خدایا به حق صاحب الزمان روی خوشی رو به این دختر نشون بده.الهی به حق پنج تن آل عبا جوری خوشبخت و شاد ...

دیگ نمیشه اخه دیگ برنمیگردن خانوادم

هییییی

خدا برات جبران کنه با ی ازدواج عالی

برای خدا کاری نداره 

قول و وعده داده بعد سختی اسونی هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۱۵ سالگی شوهرم فوت کرد بدون هیچ حمایتی با یه بچه چهار ماهه تنها شدم الان ۹ساله که زندگیم و به بدبختی ...

کی   ازدواج   کردین   کی   بچه   دار   شدین   شما؟

همسرتون   چرا  فوت   کردن؟

هیییییخدا برات جبران کنه با ی ازدواج عالیبرای خدا کاری نداره قول و وعده داده بعد سختی اسونی هست

ازدواج کردم تقریبا زندگی خوبی دارم ولی خانوادم چی ؟دیگ برنمیگردن 

حال دلم خوب نیست اصلا 

حتی بهترین موقعیتا بغض دارم