2777
2789

الان چند وقتیه شوهرم گاهی اوقات مخصوصا موقع های ک رابطه زناشویی داریم به خواهرم و خالم فحش میده ، وقتی ناراحت میشم شروع میکنه ب شوخی و خنده میگه خب تقصیر من چیه خالت و اجیت خوشگله و هی میخنده ، اینم بگم که جلو خواهرم و خالم ، خیلی سر سنگین و مودب ، ینی در حدی که من الان ب خالم و اجیم بگم شوهرم بهتون اینجوری میگه ،اونا باور نمیکنن،

حالا سوالم اینه این کار طبیعیه یا واقعا نظری بهشون داره ،

بنظر شما من الان چجور رفتاری داشته باشم ک زندگیم و رابطم با همسرم خراب نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خیلی بیشعور و هول و خراب تشریف داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مثلا میگه خالتو فلان؟

اگه خودت شوهره نیستی

باید بگم شوهرت مریض جنسیه و بسیار هیز و پفیوز

برید پیش زوج درمانگر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه اولین بار میگفت جوری برخورد میکردی که جرعت نکنه الان بار اخرش بودد 

میگغتی چی؟؟؟ 

مگه غیرت و ناموس نداری اینجوری میگی 

بگو من اصلا تحمل همچین چیزی رو ندارم،،، اخرین بارت باشه وگرنه جوری ابروت رو میبرم که پشیمون بشی

چی میگه مثلا 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚