2777
2789

درسته اینستام خصوصیه و ۲۰۰ فالو دارم اینا ولی میگه عکس هاتو نزار یکی پخش میکنه عکس هاتو میزاره یه جا اخه مادر جان من نه عکس های باز میزارم نه چیزی کی میخواد پخش کنه اخه🤐

شما بگین حرف مادر درسته پخش میکنن اصلا معنی پخش چیه کجا پخش میکنن🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم نمیزاره عکس جایی بزارم حتی پروفایل تلگرامم بچه که بودم عکس خودم با لباس فرم بود به عالمه د ...

منم تا به حال نمیذاشتم این یه سال و میزارم ولی بخدا با ترس میزارم که اگه واقعا حرف مادرم راست باشه و پخش شه من چیکار کنم بابام دیگه منو میکشه

منم تا به حال نمیذاشتم این یه سال و میزارم ولی بخدا با ترس میزارم که اگه واقعا حرف مادرم راست باشه و ...

منم واسه همین بیخیال شدم میدونی مایی که پدر مادرامون گیرن شانس نداریم میبینی تو کل دنیا این اتفاق واسه هیچکس نمیفته الا من بدبخت که واسه اولین بار عکس گذاشتم 

تازه اینا خوبه یه بار عکس یه دختره رو گذاشتم پروفایلم که حجاب نداشت اونم مجبورم کردن پاک کنم که این چیزا چیه میزاری پروفایلت

منم واسه همین بیخیال شدم میدونی مایی که پدر مادرامون گیرن شانس نداریم میبینی تو کل دنیا این اتفاق وا ...

من والاه الان میزارم قشنگ اخه اون همه میرم بیرون و عکس ميندازم و چرا نزارم همه رو بلاک کردم انشالاه نبینن و به بابام نگن والاه به قول تو ما شانس نداریم